(Poistunut julkaisusta)

Regulatory Affairs ja tuotekehitysasiantuntija
Froneri Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

Pingviini-jäätelöt etsii Regulatory Affairs ja tuotekehitysasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen

Turengin jäätelötehtaalle!

Kiinnostaako sinua työskentely upeiden brändiemme, mm. Pingviinin, Ainon ja Classicin kanssa? Maistuisiko jäätelö välipalana? Haluatko olla osa voittajatiimiä, jossa töitä tehdään positiivisella otteella monimuotoisuutta, innovaatiota sekä kasvua unohtamatta?

Jos vastasit edellä mainittuihin kysymyksiin kyllä, saatat olla etsimämme innostunut ja oma-aloitteinen Regulatory Affairs/tuotekehitysasiantuntija. Tässä tehtävässä olet mukana sekä uusien tuotteiden ideoinnista ja kehittämisessä että pakkaustekstien ja markkinointimateriaalien lainmukaisuuden varmistamisessa.

Etsimme henkilöä, jolla on ainakin kolmannen asteen elintarvikealan tutkinto sekä vähintään kahden vuoden kokemus tuotekehityksestä, tuotetietojen hallinnasta sekä lainmukaisuuden varmistamisesta. Tunnet elintarvikealan tärkeimmät säädökset ja standardit sekä pakkausmerkintöihin ja väitteisiin liittyvät vaatimukset. Eduksi katsotaan koulutuksen tai kokemuksen kautta saatu asiantuntijuus projektihallintaan, kokemus prosessien kehittämisestä sekä kokemus elintarviketuotannon prosesseista. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa sekä valmiutta kantaa vastuuta projektien läpiviemisestä ja tehdyistä päätöksistä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemus, CV ja palkkatoiveesi viimeistään 28.4. mennessä oheisen linkin kautta:

Tehtävästä lisätietoja voi kysyä Ville-Pekka Järviseltä puhelimitse numerosta +358 40 708 1140, 15.4. klo 14.00-15.30 ja 18.4. klo 9.30-11.00.

Hakemuksesi

Hae tehtävää viimeistään 28.4.

1. Kirjaudu/rekisteröidy hakijaportaaliin https://hrm-froneri.services.plat.fi/hrm/#/recPublicApp/fi

2. Lisää ja tallenna ensin omat tietosi ja mahdolliset liitteet hakijaprofiiliin Profiili -painikkeesta.

3. Valitse sitten tehtävä johon haluat hakea ja lähetä hakemus.