(Poistunut julkaisusta)

Regressiasiantuntijoita
Intrum Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2020

Onko sinulla päätöksentekokykyä sekä innostunut ja aktiivinen asenne vaativienkin tapausten ratkomiseen? Etsimme nyt vakuutusyhtiösaatavien osaajia Intrumin lakiasiat -osastolle Tampereelle

REGRESSIASIANTUNTIJOITA

Regressiasiantuntijana tehtävänäsi on yhdessä muun tiimin kanssa huolehtia vakuutusyhtiöiden takaisinsaantivaatimusten esittämisestä vahinkotapauksissa, joissa muu vastuutaho on lain tai vastuuperusteen perusteella vastuussa aiheutuneesta vahingosta. Hoidat riita- ja rikosasioita yhdessä lakimiehen kanssa. Monipuoliseen tehtävänkuvaasi sisältyy lisäksi laskutusta, tilastointia, esitysten ja palvelukuvausten laadintaa ja muita avustavia tehtäviä.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset aikaisempaa kokemusta vakuutusalalta sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta, esim. oikeustradenomin tutkintoa. Odotamme sinulta myös erinomaisia asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä järjestelmällistä ja aikaansaavaa otetta työhön. Päätöksentekokyky, joustavuus ja hyvät neuvottelutaidot kuuluvat vahvuuksiisi ja työskentelet sujuvasti niin suomen kuin englannin kielellä. Lisäksi ruotsin kielen taito luetaan sinulle eduksi.

Työporukassamme on paikat tehokkaille tiimipelaajille. Autamme toisiamme, kehitämme itseämme ja toimintaamme, kohtaamme haasteita rohkeasti sekä pidämme lupauksemme. Työssä viihtymisen takaavat mukavat työkaverit sekä kattavat työsuhde-edut. Viihtyisä työpaikkamme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Tampereen keskustassa. Toinen avoimista työsuhteista on vakituinen ja toinen vuoden määräaikainen.

Lisätietoja tehtävästä antaa lakimies Salla Alpua p. 040 578 2305, tavoitettavissa 28.9., 30.9. ja 1.10. tai sähköpostitse osoitteessa salla.alpua@intrum.com.

Jos kiinnostuksesi heräsi, hae tehtävään mahdollisimman pian. Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi. Hakuaika päättyy 9.10.2020, mutta aloitamme haastattelut heti jo hakuaikana.