(Poistunut julkaisusta)

REGIONAL SALES ENGINEER
Schaeffler Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2018

Neuvonantajaksi länsirannikon pohjoisosaan

Etsimme asiakkaidemme luottohenkilöksi teollisuuden jälkimarkkinoille ruotsinkielentaitoista aluemyyntipäällikköä.

Tehtävä

Osana kansainvälistä myyntitiimiämme keskityt luomaan arvoa teollisuuden jälkimarkkinoilla. Vastaat Schaefflerin varaosa-, kunnossapito- ja huoltopalveluista loppuasiakkaille ja jälleenmyyjille kaikilla tärkeillä teollisuudenaloilla. Liikut kentällä syventäen jo olemassa olevia asiakassuhteita ja etsit jatkuvasti uusia mahdollisuuksia. Koska työtä tehdään pääasiassa asiakkaiden luona, asuinpaikkasi on todennäköisesti Pohjois-Pohjanmaalla tai rannikkoseudulla. Hoidat asiakkuuksia myös Ruotsin puolella. Tämän vuoksi odotamme sujuvaa englannin ja ruotsin kielen taitoa.  Tarjoamme sinulle työvälineet jouhevaan etätyöskentelyyn.

Schaeffler Finland  toimii yhteistyökumppanina Suomen johtaville teollisuudenalan yrityksille. Uskomme erinomaiseen tekniseen asiakaspalveluun ja haemmekin henkilöä, joka innostuu yhdessä asiakkaiden kanssa työskentelystä tekniikan parissa. Voit olla myyntiuraasi aloitteleva tai jo kokemusta omaava myynnin ammattilainen. Olet myös voinut toimia teollisuuden kunnossapidossa tai tuotannon parissa ja haluat siirtyä neuvonantajaksi ja myynnin asiantuntijaksi asiakkaillemme. 

Tukenasi on koko konsernimme osaaminen, ja teknistä tukea saat niin Suomesta kuin Saksastakin. Tutkimus- ja kehityskeskuksemme panostavat vahvasti mm. IoT:n hyödyntämiseen kokonaispalvelun rakentamisessa asiakkaidemme kilpailukyvyn varmistamiseksi.  Sitoudumme työntekijöihimme ja varmistamme ammatillisen kehittymisen koulutuksella laakeritekniikkaan Schaeffler Academyssä Saksassa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja CV:si 27.5.2018 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-12700. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin Senior konsultti Mika Mäkelä, puh. 040 727 8080.