(Poistunut julkaisusta)

Regional Product Specialist
ConvaTec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2018

ConvaTec tarjoaa mahdollisuuden itsenäiseen, vastuulliseen ja haastavaan tehtävän Pohjois-Pohjanmaalla:

Regional Product Specialist

Haemme leikkaus-, teho- sekä avanteenhoidon tiimiimme ammattilaista tai sellaiseksi haluavaa uutta kykyä tuotespesialistin tehtävään. Tuotespesialisti vastaa alueellaan Pohjois-Suomessa tämän tuotesegmentin erikois- ja perusterveydenhuollon asiakkuuksista sekä myynnin kehityksestä.

Odotamme tuotespesialistilta heittäytymistä tehtävään, missä toimitaan lähes täysin asiakkaiden parissa. Emme edellytä aikaisempaa toiminta-alueen kokemusta, mutta arvostamme terveydenhuoltojärjestelmän tuntemusta sekä aikaisempaa myyntikokemusta. Halu kehittyä kanssamme ja uudenlaisten ratkaisujen hakeminen yhteistyössä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ovat avainasemassa.

Me ConvaTecilla haluamme mahdollistaa menestyksesi tuotespesialistina. Muodostat tiiviin työparin saman alueen haavahoidon edustajan kanssa ja tukenasi on osaavia ammattilaisia ympäri Suomen. Lisäksi järjestämme säännöllisesti koulutuksia sekä tuotekohtaisesti että myynnillisesti. Yrityksessämme on rento, mutta samalla tavoitteellinen ilmapiiri.

Etsimme siis juuri oikeaa ihmistä osaksi tiimiämme ja erityisen tärkeää on positiivinen ja määrätietoinen työskentelyote. Tuotespesialistin tehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää ajokorttia ja päivittäistä matkustusvalmiutta vastuualueellasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Antti Lajunen puhelimitse 050-5163910 (soittoaika 12.10. klo 12.30-16). Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse osoitteeseen antti.lajunen@convatec.com viimeistään perjantaina 19.10. klo 12.

Käymme kuitenkin hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!