(Poistunut julkaisusta)

Regional Account Manager - Turku
Hilti (Suomi) Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018
Job reference:
7259

Turku

Millainen tehtävä on kyseessä?
Haemme Regional Account Manageria osaksi Turun rakentamisen ja talotekniikan myyntitiimiämme. Tehtävässä luot asiakkaillesi menestystä tarjoamalla heille innovatiivisia ja lisäarvoa tuottavia tuotteita, palveluja ja ohjelmistoja. Vastaat oman alueesi ja toimialasi asiakkaista sekä asiakassuhteiden kokonaisvaltaisesta kehittämisestä.

Mitä tehtävä sisältää?
Regional Account Managerina vastaat oman alueesi ja toimialasi suurimmista asiakkuuksista ja niiden kehittämisestä. Vierailet asiakkaidemme luona heidän työkohteissaan ja selvität miten Hilti voisi edesauttaa heidän toimintaansa. Tutuksi tulevat niin rakennustyömaat, toimistot kuin varastotkin. Saat paljon vastuuta ja oman asiakasportfolion, joka sisältää esimerkiksi rakennusalan asiantuntijoita, projektipäälliköitä ja yritysjohtajia. Vastuullasi on kehittää ja koordinoida asiakkuuksiasi ja heille päin tapahtuvaa toimintaa. Luotamme sinun tekevän sen, mitä erinomaisiin tuloksiin pääseminen edellyttää. Hallitset itse omaa kalenteriasi mutta toimit tiimissä, jossa yhteistyö on arvossaan.

Myymme ammattimaisella, konsultoivalla otteella ja hyvin käytännönläheisesti. Pääset käärimään hihasi ja esittelemään toimialan edistyneimpien tuotteiden etuja. Samalla myyt kehityksen kirkkainta kärkeä edustavia ohjelmistojamme sekä palveluita ja luot asiakkaidemme liiketoiminnalle lisäarvoa. Työ on kaukana perinteisestä kylmäsoittomyynnistä, sillä kyse on olemassa olevien asiakassuhteiden kehittämisestä, ylläpitämisestä ja asiakkaiden auttamisesta löytämällä innovatiivisia ja kustannustehokkaita ratkaisuja heidän tarpeisiinsa.

Asemapaikkanasi on Turku. Raportoit vastuulliselle aluejohtajalle, joka auttaa sinua myös urasuunnittelussa.

Yli 85% Hiltin esimiestehtävistä täytetään sisäisesti.

Mitä tarjoamme?
Pääset osaksi Hiltin erinomaista yrityskulttuuria. Meillä henkilökohtainen kasvu, ammatillinen kasvu ja yrityksen kasvu kulkevat käsi kädessä. Kehitämme, haastamme ja kannustamme ihmisiämme kehittymään ja tuottamaan uskollisille asiakkaillemme vain parasta. Annamme sinulle kaiken mitä tehtävässäsi menestyminen edellyttää. Saat erinomaisen ja kattavan peruskoulutuksen sekä jatkuvaa yksilöllistä valmennusta ja uraohjausta. Saat käyttöösi työsuhdeauton ja toimivat työvälineet. Saat nauttia itsenäisyyden ja tiimituen yhdistelmästä.

Palkitsemme poikkeukselliset suoritukset ja tarjoamme kehittymis- ja uramahdollisuuksia siinä vaiheessa kun olet valmis seuraavaan haasteeseen.

Mitä odotamme sinulta:
  • Soveltuva korkeakoulututkinto (esim. kaupallinen, tekninen) tai vastaavat taidot
  • Kokemusta myynnistä ja asiakkuuksien kehittämisestä, yritysmyyntikokemus on eduksi
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • Hyvää liiketoimintavaistoa ja kaupallista ajattelutapaa sekä kykyä luoda ja kehittää pitkäaikaisia asiakassuhteita
  • Erinomaisia vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja
  • Draivia ja määrätietoista asennetta
  • Sitoutumista, rohkeutta ja kilpailuviettiä
  • Oppimisen janoa ja halua haastaa itsestäsi
  • Halukkuutta matkustaa työn puitteissa
  • Kokemus rakennusalalta katsotaan eduksi

Jos haluat rakentaa uraasi dynaamisessa kansainvälisessä organisaatiossa, niin hae meille 27.8.2018 mennessä.

Voit hakea meille painamalla "Hae nyt" näppäintä, jonka kautta pääset rekrytointijärjestelmäämme. Hakeminen vie vain hetken.

Linda Martesuo I Human Resources
P +358 207 999 304 I E linda.martesuo@hilti.com

Annaliisa Ruokonen, Human Resources
P + 358 207 999 283 I E annaliisa.ruokonen@hilti.com