(Poistunut julkaisusta)

REDIN ASUINTORNIEN PALVELUJOHTAJA
SRV

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2018

SRV rakentaa Helsingin Kalasatamaan kahdeksan tornitaloa sekä kantakaupungin suurimman kauppa- ja elämyskeskuksen REDIn. Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden olla luomassa Suomeen uutta asumisen kulttuuria ja elämää helpottavia palveluja.

Haemme REDIn asuintorneille Palvelujohtajaa

Tehtäväsi on suunnitella ja johtaa toimialalle uudenlaista asumisen palveluliiketoimintaa. Konseptoit REDin tornitaloille, niiden osakkaille ja asukkaille tarjottavia uusia  asumisen palveluja ja kehität digitalisaation mahdollistamia palveluprosesseja yhteistyössä SRV:n palvelukehityksen kanssa. Vastaat päävastuullisena isännöitsijänä asuintorniasiakkuuksista sekä johdat ja kehität palveluntuottajaverkostoa.

Lisäksi teet tiiviistä yhteistyötä REDIn kauppakeskusjohdon kanssa yhteispalvelujen koordinoinnissa. Ajankäytön puitteissa osallistut myös muiden SRV:n omistuksessa olevien kohteiden palvelujen suunnitteluun ja johtamiseen. Raportoit tehtävässä Asuntoliiketoiminnan johtajalle.

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä vahvaa ja monipuolista kokemusta asiakaskokemusten rakentamisesta ja palvelujen operatiivisesta johtamisesta. Taustasi on esimerkiksi hotelli- tai matkailusektorilta. Sinulla voi olla kokemusta kiinteistöjohtamisen tai isännöinnin alueelta, se ei kuitenkaan ole edellytys. Kokemus asunto-osakeyhtiön hallitustyöskentelystä katsotaan eduksesi.

Nautit asiakaskohtaamisista sekä käytännönläheisestä henkilöjohtamisesta. Motivoidut palvelu- ja toimintaprosessien yksityiskohtaisestakin hiomisesta varmistaaksesi erinomaisten asiakaskokemusten toteutumisen.

Mahdollinen kansainvälinen kokemus ja näkemys katsotaan eduksesi. Hallitset tavanomaisten digitaalisten työkalujen ja palvelujen käytön. Edellytämme sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle Suomessa ainutlaatuisen tehtävän, jossa pääset yrittäjähenkisesti rakentamaan uudenlaista palvelukonseptia ja vaikuttamaan työnkuvaasi sekä vastuiden kehittymiseen liiketoiminnan menestymisen myötä. Tarjoamme sinulle vakituisen tehtävän sekä hyvät kehitysmahdollisuudet työyhteisössä, jossa panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja viihtyvyyteen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin seniorikonsultti Marika Mertala, puh. 040 708 8176. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 16.9.2018 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi.