(Poistunut julkaisusta)

Recruitment Traineeksi Studentworkille!
Studentwork Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020
Recruitment Trainee

Etsimme useampaa rekrytoinnista innostunutta Recruitment Traineeta Helsingin toimistollemme. Työsuhde on osa-aikainen (7,5-37,5 h/vko) ja vakituinen. Työpäiviä tulisi arviolta olemaan noin 2-3 päivää viikossa. Tehtävässä aloitus on mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. 

Recruitment Traineena tärkein tehtäväsi on avustaa rekrytointitoimeksiantojemme onnistuneessa läpiviennissä aina hakijaprofiilien läpikäynnistä haastatteluihin. Tässä roolissa pääset todella sukeltamaan rekrytoinnin maailmaan, kehittämään laadukasta hakijakokemusta ja oppimaan rekrytointiprosessin eri vaiheista. Persoonana olet innostava ja sinusta löytyy myös ripaus myynnillisyyttä – olethan työnhakijoiden ensimmäinen kontakti! Toivomme, että sinulla on utelias ja kekseliäs luonne, joka auttaa sinua potentiaalisten hakijoiden löytämisessä eri hakukanavista. Lisäksi vuorovaikutustaitosi ovat täyttä kultaa ja edustat iloisella asenteella Studentworkia erilaisissa ura- ja työnhakutapahtumissa.

Studentworkin Recruitment Traineena olet osa rekrytointitiimimme tehojoukkoa toimien yritysasiakkaidemme kumppanina heidän henkilöstötarpeiden osalta. Teet merkityksellistä työtä auttamalla nuoria osaajia menestymään työn haussa sekä etenemään työurallaan. Työskentelet kaupallisten, hallinnollisten, teknisten sekä IT-alan rekrytointitoimeksiantojen parissa etsien parhaat ehdokkaat asiakasyrityksillemme.

Työssäsi Recruitment Traineena
  • Kirjoitat ja julkaiset työpaikkailmoituksia
  • Etsit ja kontaktoit ehdokkaita avoinna oleviin rekrytointitoimeksiantoihin sourcing-työkaluja apuna käyttäen (esim. LinkedIn Recruiter)
  • Käsittelet hakemuksia ja pidät puhelin- sekä face-to-face -haastatteluita
  • Huolehdit laadukkaasta ja oikea-aikaisesta hakijaviestinnästä
  • Edustat Studentworkia ura- ja työnhakutapahtumissa sekä teet muita rekrytointiprosessiin liittyviä tehtäviä

Etsimällämme Recruitment Traineella on
  • Ymmärrystä työelämästä ja kokemusta esimerkiksi asiakaspalvelutehtävistä
  • Aitoa kiinnostusta rekrytointia kohtaan sekä halua päästä haastamaan itseään monipuolisten rekrytointitoimeksiantojen täyttämisessä
  • Hyvät kommunikointitaidot sekä suomeksi että englanniksi
  • Kasvuyritykseen sopiva mindset – draivia, innovatiivisuutta sekä kykyä elää muutoksessa
  • Halua elää arvojemme mukaisesti päivittäin

Me tarjoamme sinulle
Me lupaamme, että meillä pääset mukaan matkalle, jossa yhdistyvät mielenkiintoiset haasteet ja työn merkityksellisyys. Jos meiltä kysytään, niin meillä parhaat asiat ovat kollegat ja kulttuurimme, joka kulminoituu arvoihimme: Take Responsibility, Always Deliver, Be Creative ja Share Fun. Tämä tarkoittaa lyhyesti sitä, että me aina pyrimme parhaimpaamme, kannamme yhdessä vastuun yrityksen kasvusta sekä kehityksestä ja tietysti juhlimme onnistumisia asian ansaitsemalla tavalla. Monipuolisten uramahdollisuuksien lisäksi tarjoamme kilpailukykyiset työsuhde-edut, kattavan perehdytyksen sekä välittömän esimiesten tuen. Näiden lisäksi olemme kannattavasti kasvava yritys, jossa tehdään valtakunnallisestikin todella merkityksellistä työtä. Lähde mukaan rakettimatkallemme!

Käy kurkkaamassa meininkiämme Instagramissa: studentwork.fi

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti! Viimeinen hakupäivä on 30.1.2020. Nopeus on kuitenkin valttia, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.

Jos sinulla herää kysymyksiä tehtävään liittyen, voit olla yhteydessä rekrytoijiimme puhelimitse tiistaina 21.1.2020 klo 14.00-15.00, torstaina 23.1.2020 klo 14.00-15.00 sekä tiistaina 28.1.2020 klo 14.00-15.00. Kyselyitä voi laittaa myös sähköpostitse muina ajankohtina.

Rekrytoijiemme yhteystiedot: Talent Acquisition Manager Emmi Manner puh. 040 358 4527, emmi.manner@studentwork.com ja Talent Acquisition Coordinator Christina Fagerström puh. 040 571 3296, christina.fagerstrom@studentwork.com.

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.