(Poistunut julkaisusta)

Recruitment Team Manageriksi Studentworkille!
Studentwork

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019

”We believe in graduates – they inspire companies to become better”. Me studentworkiläiset olemme työelämän agentteja, jotka auttavat nuoria osaajia, opiskelijoita ja vastavalmistuneita löytämään oman alansa ensimmäiset asiantuntijatehtävät ja sitä kautta luomaan merkityksellisiä työuria. Me uskomme uransa alkutaipaleella olevien osaajien potentiaaliin sekä tuoreimpaan substanssiosaamiseen ja osaamme sanoittaa ne tavalla, jolla uusia urapolkuja syntyy vuosittain tuhansia!

Recruitment Team Manager – oletko sinä meidän uusi rekrytoinnin timanttinen tiiminvetäjä!

Etsimme myynnillistä ja intohimoisesti asiakastyöhön suuntautuvaa Recruitment Team Manageria Tampereen rekrytointitiimiin. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Tehtävässä aloitus on mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Recruitment Team Managerina ensisijaisena tehtävänäsi on toimia yritysasiakkaidemme kumppanina henkilöstötarpeiden osalta ja auttaa nuoria osaajia etenemään työurallaan. Työskentelet kaupallisten, hallinnollisten, teknisten sekä IT-alan rekrytointitoimeksiantojen parissa etsien parhaat kandidaatit asiakkaillemme. Vastaat itsenäisesti rekrytointiprosesseista alusta loppuun ja luot maan parhaita rekrytointikokemuksia työnhakijoillemme sekä asiakasyrityksillemme.

Asiakaslähtöisen ja tavoitteellisen rekrytointiprosessin kokonaisvaltaisen hoitamisen lisäksi toimit lähiesimiehenä rekrytointitiimillesi. Näin ollen toivomme, että sinulla on paloa myös esimiestyötä kohtaan ja kykyä saada tiimisi kukoistamaan niin tekemisen kuin tulostavoitteidenkin osalta.


Työssäsi Recruitment Team Managerina

  • Vastaat itsenäisesti rekrytointitoimeksiannoistasi ja niiden kokonaisvaltaisesta hoitamisesta
  • Tartut nopeasti asiakkaidemme rekrytointitarpeisiin ja etsit heille sopivimmat työntekijät moderneja rekrytointimenetelmiä sekä -kanavia hyödyntäen
  • Toimit lähiesimiehenä tiimillesi ja johdat tiimiäsi esimerkillä kohti asetettuja tavoitteita
  • Coachaat tiimisi seuraavalle tasolle niin tunnelman, tekemisen kuin lukujenkin valossa

Etsimällämme Recruitment Team Managerilla on

  • Kokemusta rekrytoinneista ja aitoa kiinnostusta esimiestyötä kohtaan, toimialaymmärrys henkilöstöpalvelualalta nähdään suurena etuna
  • Tulosnälkää ja kykyä kantaa vastuuta niin omasta kuin tiiminkin tuloksesta
  • Kasvuyritykseen sopiva mindset – draivia, innovatiivisuutta, sekä kykyä elää muutoksessa
  • Halu elää arvojemme mukaisesti

Me tarjoamme sinulle

Me lupaamme, että meillä pääset mukaan sellaiselle matkalle, että vastaavaa saa etsiä jonkun aikaa. Jos meiltä kysytään, niin meillä parhaat asiat ovat ihmisemme ja kulttuurimme, joka kulminoituu arvoihimme: Take Responsibility, Always Deliver, Be Creative ja Share Fun. Lyhyesti tämä tarkoittaa, että me ihan tosissamme kannustamme kollegoita, kannamme yhdessä vastuun ja teemme luvatut asiat, pidämme kaverista ja yrityksestä huolta ja tietysti juhlimme onnistumisia asian ansaitsemalla tavalla. Näiden lisäksi olemme kannattavasti kasvava yritys, jossa tehdään valtakunnallisestikin todella merkityksellistä työtä. Meillä pääset vaikuttamaan yrityksen toiminnan kehittämiseen ja jokaisella studentworkilaisellä on mahdollisuus tavoitella myös Partner-nimitystä. Mainittakoon vielä se, että vaikka teemmekin töitä tosissaan, on meille todella tärkeää, että koti- ja työelämä kulkevat balanssissa. Lupaamme myös, että palkitsemismallimme on yksi alan kannustavimmista!

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti! Viimeinen hakupäivä on 25.8.2019. Nopeus on kuitenkin valttia, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse. Jos sinulla herää kysymyksiä tehtävään liittyen, voit olla yhteydessä Emmi Telanteeseen (Talent Acquisition Manager) 040 358 4527, emmi.telanne@studentwork.com.

 

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.