(Poistunut julkaisusta)

Recruitment Specialist
Telia Cygate Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Vahva arvopohja ja kyky saada tuloksia aikaan. Mahdollisuus toteuttaa itseään monipuolisesti sekä kehittyä ja edetä kansainvälisessä konsernissa. Vapaa ja vastuullinen työilmapiiri, jossa työskentelet alasi kovimpien asiantuntijoiden kanssa toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa. Tätä on Telia Cygate – Home of Experts.

Seuraava mahdollisuutesi

Telia Cygate jatkaa onnistunutta kasvuaan Suomen parhaaksi ICT-kumppaniksi. Meitä teliacygatelaisia on reilut 400 ja nyt tarvitsemme sinua nelihenkiseen HR-tiimiimme vahvistamaan kasvumme rakentamista. Tehtävä on meillä uusi, joten pääset luomaan roolia alusta saakka osaamistasi hyödyntäen. Tehtäviin kuuluu pääsääntöisesti asiantuntija- ja päällikkötason rekrytointien toteuttaminen alusta loppuun saakka yhdessä esimiesten kanssa. Pääset vaikuttamaan koko rekrytointiprosessin kehittämiseen vieden parhaita käytäntöjä toteutukseen. Työskentelet laajassa verkostossa, johon kuuluvat Telia konsernin rekrytointi- ja Employer Branding -ammattilaiset. Kyseessä on vuoden määräaikainen työsuhde, jossa voi olla mahdollisuus jatkoon.

Kuka sinä olet?

Sinä uskot, että rekrytointi on yksi liiketoiminnan tärkeimmistä päätöksistä yrityksen menestyksen rakentamiseen.

Näet oman työsi vaikutuksen ympärilläsi ja huomaat, että omalla osaamisellasi olet ollut mukana rakentamassa haluttua yrityskulttuuria ja menestystä. Olet rekrytoinnin tekijä, jolle kokemus on opettanut parhaita käytäntöjä onnistuneisiin valintoihin ja haluat pitää rekrytoinnin korkeasta laadusta kiinni. Olet myös näkijä, joka kehittää rekrytointia eteenpäin ja näkee helposti mahdollisuuksia erinomaisen hakijakokemuksen syntymiseen. Sinua innostaa työskennellä erilaisten sidosryhmien kanssa ja otat erilaiset toimeksiannot ja projektit mahdollisuutena oppia ja kasvaa. Tavoitteellisuus ja selkeät prioriteetit ohjaavat päivittäistä työtäsi.

Mitä voit odottaa

Pääset heti käärimään hihasi ja aloittamaan puhtaalta pöydältä huippuasiantuntijoiden rekrytoinnin. Sinua odottavat esimiehet ja kollegat, jotka toivovat sinulta ammattilaisen otetta ja asiantuntemusta rekrytointeihin, haastamaan esimiehiä, liidaamaan rekrytointeja, vaikuttamaan työnantajamielikuvaan, tekemään oppilaitosyhteistyötä, luomaan rekrytoinnin standardeja – meillä on siis mahdollisuuksia tarjolla ja tukea aina saatavilla ympärillä olevilta ihmisiltä. Voit kehittyä ja kasvaa roolissasi sinulle luontaisella tavalla hyödyntäen vahvuuksia. Bonuksena ovat upeat uudet työskentelytilat Triplassa, jonne kaikki pääkaupunkiseudun telialaiset muuttavat keväällä 2020.

*Odotamme, että sinulla on **

• kokemusta ja näyttöä vaativista asiantuntija- ja päällikkötason rekrytoinneista

• erinomaiset yhteistyö- ja viestintätaidot

• taitoa haastaa rakentavassa hengessä

• osaamista käyttää LinkedIniä rekrytoinnin ja analytiikan välineenä

• soveltuva koulutus, esim. ammattikorkeakoulusta tai korkeakoulusta

• erinomainen suomenkielen taito ja erittäin hyvä englanninkielen taito

• mahdollisesti kokemusta Workday-järjestelmästä

Tehtävään valittavalle tehdään vähintään suppea turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti työntekijä voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa tuleva esimiehesi Seija Ronkainen, puhelimitse 040 302 6512, Soittoajat keskiviikko 15.1 klo 12-14 ja maanantai 20.1 klo 14-16

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa, joten muina aikoina lisätietoja antaa Baronalta Erica Ollikainen 050 592 7866 / erica.ollikainen@barona.fi

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme? Lähetä meille itsesi näköinen työhakemus Baronan rekrytointijärjestelmän kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 21.1.2020.

Welcome to Telia Cygate – to the Home of Experts!

Telia Cygate toteuttaa vaativia asiakasratkaisuja tietoverkkojen, tietoturvan, ohjelmistojen, lohkoketjujen, identiteetinhallinnan sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta yli 400 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Oulussa, Tampereella, Turussa, Lahdessa ja Kotkassa. Lisäksi olemme aina siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat