(Poistunut julkaisusta)

RECRUITMENT SPECIALIST
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018

Esittely

Haemme nyt kansainvälisen yrityksen HR-tiimiin Helsinkiin

RECRUITMENT SPECIALISTIA

vakinaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät

Tässä tehtävässä vaikutat siihen, että oikeat ihmiset löytävät oikeat tehtävät. Teet rekrytointeja yhdessä esimiesten kanssa Suomessa ja varmistat, että he saavat täyden tuen uusien henkilöiden löytämisessä ja valinnassa. Tehtävässä myös julkaiset ilmoituksia, valitset oikeat kanavat ilmoitusten julkaisuun, käyt hakemukset läpi, haastattelet ja hoidat viestinnän hakuihin liittyen. Olet tärkeä osa työnantajamielikuvan luomisessa ja osaat ennakoida myös tulevaisuuden tarpeisiin ja haasteisiin. Vaikka pääosa työstäsi onkin rekrytointia, pääset osallistumaan myös muihin HR-tehtäviin.

Edellytykset

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus/tutkinto ja olet jo ehtinyt tekemään muutaman vuoden onnistuneesti rekrytointeja. Haluat oppia lisää koko HR-kentästä ja tuot rohkeasti omia ajatuksiasi ja ideoitasi esille. Viihdyt itsenäisessä työssä, joka edellyttää sinulta myös halua kääriä hihat ja saada aikaan konkreettisia tuloksia nopeallakin aikataululla. Olet verkostoituja, joka tuntee ja tietää some-kanavat ja miettii uusia lähestymistapoja kandidaattien löytämiseen. Kirjoitat sujuvaa tekstiä ja tulet hyvin toimeen myös englannin kielellä.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Poolian rekisteriseloste