(Poistunut julkaisusta)

Recruitment Specialist DHL Expressille
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

 

Haluaisitko tehdä töitä maailman kansainvälisimmälle yritykselle?DHL Express toimii yli 220 maassa ja on ollut kansainvälisten pikakuljetusten edelläkävijöitä jo vuodesta 1969. Globaali pikakuljetusverkosto kuljettaa kiireellisiä asiakirjoja ja paketteja luotettavasti ja nopeasti ovelta ovelle yli 220 maassa. DHL Express on Top Employer 2018 –sertifikaatin saavuttanut huipputyöpaikka, joka tarjoaa nopeatempoisen ja työhyvinvointiin panostavan työympäristön.


Etsimme asiakkaallemme, DHL Expressille osa-aikaista In-house konsulttina toimivaa Recruitment Specialistia. Konsultin töitä on kolme päivää viikossa ja sopimus toistaiseksi voimassa oleva. Työ alkaa syyskuun aikana ja työsopimus solmitaan Adeccon ja valitun henkilön välille. Työskentelet DHL Expressin toimipisteessä Vantaalla.

 

Työtehtäviisi Recruitment Specialistina kuuluvat muun muassa rekrytointien hoitaminen alusta alkaen: ilmoitusten kirjoittaminen ja julkaisu, hakemusten läpikäynti ja puhelinhaastattelut. Lisäksi olet mukana oppilaitosyhteistyön sekä työnantajamielikuvan kehittämisessä.

 

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on jo aiempaa kokemusta rekrytointitehtävistä. Olet aiemmin työssäsi hoitanut itsenäisesti rekrytointeja. Lisäksi eduksi on, jos olet ollut mukana oppilaitosyhteistyön tai työnantajamielikuvan kehittämisessä. IT-osaamisesi on hyvällä tasolla ja opit nopeasti uusia järjestelmiä. Tuotat sujuvaa tekstiä suomeksi ja englanniksi.

 

Persoonana olet positiivinen, oma-aloitteinen ja ulospäin suuntautunut. Sinulla on korkea motivaatio ja haluat oppia uutta. Teet työtäsi itsenäisesti ja saat valmista aikaan. Et kaihda myöskään rutiinitehtävien tekemistä. Kannat vastuuta tekemisistäsi ja haluat omalla työlläsi helpottaa muiden työntekoa.

 

Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus mielenkiintoiseen ja monipuoliseen tehtävään. Jos kiinnostuit uusista haasteista, jätä hakemus sivuillamme www.adecco.fi. Liitä hakemukseen mukaan CV:si sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa HR Consultant Mia Kettunen numerosta 040 845 1012.