(Poistunut julkaisusta)

Recruitment Manager
Planmeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

Rekrytoinnin ammattilainen, tule edistämään terveysteknologian tulevaisuutta meille Planmecalle

Recruitment Manager- tehtävään.

Terveysteknologia on kovaa vauhtia kehittyvä ala. Olemme kansainvälinen alan edelläkävijä, ja uskomme olevamme tätä tulevaisuudessakin. Mahdollista kanssamme toimintamme kasvu jatkossakin!

Tehtävästä
Työskentelet tärkeänä osana neljän hengen HR-tiimiä. Päävastuualueenasi ovat asiantuntijarekrytoinnit, henkilöarvioinnit samoin kuin rekrytointiprosessin ja työnantajamielikuvan kehittäminen. Työskentelet yhteistyössä rekrytoivien esimiesten kanssa, osallistut haastatteluihin ja hoidat hakijaviestinnän. Tuet esimiehiä rekrytointipäätöksissä ja hoidat työsuhteen aloitukseen liittyvät asiat työsopimuksen laatimisesta perehdytykseen asti. Osallistut yhdessä muun tiimin kanssa erilaisiin rekrytointitapahtumiin ja teet yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa. Työskentelet myös muiden tiimin HR-tehtävien parissa saaden näin laaja-alaisen kuvan HR-toiminnoista.

Odotuksemme sinulle
Olet kokenut rekrytoinnin ammattilainen, jolla on aiempaa kokemusta erityisesti IT- ja teknisen puolen rekrytoinneista. Kaipaat haastavia tehtäviä ja mukavaa työilmapiiriä. Nautit työskentelystä erilaisten ihmisten kanssa ja olet työskentelyotteeltasi oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja asiantuntijuuttasi menestyvässä ja vakavaraisessa terveysteknologia-alan perheyrityksessä. Pääset osaksi ammattitaitoista ja mukavaa tiimiä. Työpaikkamme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Herttoniemessä.
 
Kyseessä on vuoden mittainen perhevapaan sijaisuus.

Lisää meistä
Katso lisätietoa tuotteistamme kotisivultamme www.planmeca.com ja tekemisen meininkiämme löydät esimerkiksi instagram-tililtämme www.instagram.com/planmeca_official/.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sari Homanen (henkilöstöjohtaja) sähköpostitse: sari.homanen (a) planmeca.com tai puhelimitse ke 12.2. klo 16-17 ja pe 14.2. klo 9-10 numerosta 020 779 5237.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 2.3.2020 mennessä oheisen linkin kautta.