(Poistunut julkaisusta)

Recruitment Manager
Planmeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

Rekrytoinnin ammattilainen, tule edistämään terveysteknologian tulevaisuutta meille Planmecalle RECRUITMENT MANAGER-tehtävään. 

Terveysteknologia on kovaa vauhtia kehittyvä ala. Olemme kansainvälinen alan edelläkävijä, ja uskomme olevamme tätä tulevaisuudessakin. Mahdollista kanssamme toimintamme kasvu jatkossakin!

Tehtävästä
Työskentelet tärkeänä osana neljän hengen HR-tiimiä. Päävastuualueenasi ovat toimihenkilötason rekrytoinnit, henkilöarvioinnit, rekrytointiprosessin sekä työnantajamielikuvan kehittäminen. Työskentelet yhteistyössä rekrytoivien esimiesten kanssa, osallistut haastatteluihin ja hoidat hakijaviestinnän. Tuet esimiehiä rekrytointipäätöksissä ja hoidat työsuhteen aloitukseen liittyvät asiat työsopimuksen laatimisesta perehdytykseen asti. Osallistut yhdessä muun tiimin kanssa erilaisiin rekrytointitapahtumiin ja teet yhteistyötä eri opiskelija-ainejärjestöjen kanssa. Työskentelet myös muiden tiimin HR-tehtävien parissa saaden näin laaja-alaisen kuvan HR-toiminnoista.

Odotuksemme sinulle
Olet kokenut rekrytoinnin ammattilainen, jolla on aiempaa kokemusta erityisesti IT- ja teknisen puolen rekrytoinneista. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Kaipaat haastavia tehtäviä ja mukavaa työilmapiiriä. Nautit työskentelystä erilaisten ihmisten kanssa ja olet työskentelyotteeltasi asiakaspalveluhenkinen. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja asiantuntijuuttasi menestyvässä ja vakavaraisessa terveysteknologia-alan perheyrityksessä. Pääset osaksi ammattitaitoista ja mukavaa tiimiä. Työpaikkamme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Herttoniemessä.
 
Kyseessä on noin 1,5 vuoden mittainen perhevapaan sijaisuus.

Lisää meistä
Katso lisätietoa tuotteistamme kotisivultamme www.planmeca.com ja tekemisen meininkiämme löydät esimerkiksi instagram-tililtämme www.instagram.com/planmeca_official/. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Sari Homanen (HR Director) sähköpostitse: sari.homanen (a) planmeca.com tai puhelimitse pe 9.8. klo 9-10, ma 12.8. klo 9-10 tai ke 21.8. klo 9-10 numerosta 020-7795237.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 26.8.2019 mennessä oheisen linkin kautta.