(Poistunut julkaisusta)

Recruitment Coordinator
Citywork

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019

Etsimme valtakunnalliseen palvelutiimiin myynnillistä rekrytoijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Pääset hoitamaan valtakunnallisesti erilaisia asiakkuuksia niin myynnin kuin rekrytoinnin näkökulmasta, päätoimisesti Oulun ja Pohjois-Suomen alueella. Arkirutiineihin kuuluu palveluidemme myynti olemassa oleville asiakkaille, houkuttelevien työpaikkailmoituksien laadinta, hakijoiden etsintä eri kanavista, haastatteluiden pito eri toimintamalleilla, työsopimuksien teko ja työntekijöiden työsuhteiden elämänkaaren ylläpito. Tulet osallistumaan myös erilaisiin rekrytointimessuihin, tekemään koulujen sekä muiden sidosryhmien kanssa yhteistyötä.

Toivomme Sinulta aikaisempaa työkokemusta rekrytoinneista, myyntihenkisyyttä, kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa, näppäriä it-taitoja ja kielitaitoa (vähintään Suomi ja Englanti, muu katsotaan eduksi). Oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa. Mikäli et omaa jotain tiettyä taitoa, mutta löysit kuitenkin itsesi työnkuvasta niin lähetä silti hakemuksesi!

Tavoitteemme Cityworkissa on olla Suomen arvostetuin henkilöstöpalvelualanyritys, joka tunnetaan kyvystään tuottaa poikkeuksellista arvoa asiakkailleen ja jonka työntekijöiden tiedetään menestyvän työelämässä. Asiakkaamme sekä työntekijämme ovat meille erityisen tärkeitä, joten osaathan heittäytyä tilanteisiin / muutoksiin asianmukaisella tavalla.

Miltä kuulostaa? Haluatko tulla tiimimme jäseneksi ja mullistaa henkilöstöpalvelualaa? Jos vastasit kyllä, lähetä hakemuksesi palkkatoiveen kera pikaisesti hakemuslomakkeen kautta tai suoraan sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Rami Poijula
Area Manager
rami.poijula@citywork.fi
puh. 040 6282 422 (parhaiten tavoitat minut 29.5 ja 30.5 kello 8-10 välillä)