(Poistunut julkaisusta)

Recruitment Consultant
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2021

ManpowerGroup on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.

Kasvumme tueksi haemme REKRYTOINTIKONSULTTIA Kuopion toimipisteeseemme vastaamaan vaihtelevista rekrytointi- ja henkilöstövuokraustoimeksiannoista. Tehtävä on vakituinen, ja tehtävässäsi olet tärkeä osa ammattitaitosta ja valtakunnallista konsulttitiimiämme.

Tehtäväsi on myynnillinen asiantuntijatehtävä, ja se koostuu eri toimialoilla toimivien asiakasorganisaatioiden tarpeiden ymmärtämisestä, aktiivisesta konsultoinnista oikean ratkaisun ja menetelmien löytämiseksi sekä monipuolisten rekrytointitoimeksiantojen menestyksellisestä toteuttamisesta. Työ edellyttää vankkaa kiinnostusta työmaailmaa ja talouselämää kohtaan sekä kykyä ja halua ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • kokemusta myynnillisestä työstä sekä rekrytoinnista/suorahausta yhdeltä tai useammalta toimialalta
  • aitoa kiinnostusta asiakkaiden rekrytointihaasteiden ratkaisemiseen ja henkilövalintoihin
  • ratkaisukeskeistä ja lannistumatonta positiivista asennetta
  • ihmistuntemusta ja kiinnostusta kehittymiseen ja uuden oppimiseen
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista sekä kirjallista osaamista

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja kehittymismahdollisuuksia tarjoavan tehtäväkokonaisuuden sekä asiantuntevan organisaation tuen. Viihtymisesi meillä ja osaamisesi kehittyminen ovat keskeisiä prioriteetteja tiimissämme. Tällä hetkellä pidämme toisiimme yhteyttä säännöllisesti ja tiiviisti pääasiassa etäyhteyksin, ja myös jatkossa voit hyödyntää joustavat työajat ja etätyömahdollisuudet työhösi parhaiten sopivalla tavalla.

Haastattelemme sopivia ehdokkaita jo haun aukioloaikana, mutta lopulliset valinnat tehdään vasta hakuajan päätyttyä. Toivottu aloitusajankohta tehtävässä on helmi-maaliskuussa 2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Virpi Mäentaus, virpi.maentaus@manpowergroup.fi tai 040 723 9913