(Poistunut julkaisusta)

Recruitment Consultant
Deloitte

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2018

Recruitment Consultant

Meitä deloittelaisia on 286 000, joista Suomessa työskentelee 550 asiantuntijaa. Menestyksemme ytimessä ovat huippuluokan osaaminen ja yhteistyön voima, joita tuemme coaching-kulttuurillamme. Meille on tärkeää ymmärtää jokaisen asiakkaamme liiketoimintaa ja ratkoa siihen liittyviä monimutkaisia haasteita. Etsimme rekrytointikonsulttia Helsingin Ruoholahden toimistoomme luomaan kanssamme huippuluokan hakija- ja asiantuntijakokemuksia.

Mistä on kyse?

Vastaat nimettyjen liiketoiminta-alueiden rekrytointien kokonaisvaltaisesta läpiviennistä osana Deloitten sisäistä rekrytointitiimiä. Käyt aktiivista keskustelua liiketoimintamme kanssa rekrytointitarpeista ja tarjoat ratkaisuja rekrytointien onnistumisen tueksi, mukaan lukien ehdokkaiden kartoitus eri kanavia hyödyntäen. Toimit uuden rekrytointijärjestelmämme pääkäyttäjänä ja Suomen edustajana Nordic-projektitiimissä. Vastaat työnantajamielikuvamme vuosisuunnitelman laatimisesta liiketoimintamme tarpeet huomioiden, muutat suunnitelman käytännön aktiviteeteiksi ja seuraat työn vaikuttavuutta. Tukenasi on tiivis HR-ammattilaisten porukka sekä markkinointi- ja viestintätiimimme.

Mitä me tarjoamme?

Etsit sitten dynaamista toimintaympäristöä, huippukollegoita tai uusia näkökulmia, meillä pääset osoittamaan taitojasi monipuolisesti. Hierarkiamme on matala ja työ rakentuu asiantuntijoidemme vahvuuksien ympärille. Kulttuurissamme otetaan huomioon yksilöt ja panostetaan erityisesti palautteen antamiseen ja coachaamiseen kaikilla uratasoilla. Meillä sinulla on mahdollisuus päästä tukemaan liiketoiminnan kasvua onnistuneiden rekrytointien avulla ja vahvistaa positiivista hakija- ja asiantuntijakokemusta yhdessä muiden asiantuntijoidemme kanssa.

Sinustako uusi deloittelainen?

Sovit loistavasti joukkoomme, jos olet rekrytoinnin ammattilainen, jolla on näkemystä ja kokemusta moderneista rekrytointimenetelmistä ja työnantajamielikuvan rakentamisesta, mieluiten asiantuntijakohderyhmän parista. Sinulla on hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot ja viet rekrytoinnit systemaattisesti maaliin. Arvostamme kykyäsi johtaa omaa työtäsi ja pitää langat käsissäsi muuttuvissa tilanteissa. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja vähintään muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä.  

Kiinnostuitko?

Haluamme kuulla sinusta lisää! Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme viimeistään sunnuntaina 21.10. ja liitä mukaan ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi.

Heräsikö sinulla kysyttävää tehtävästä tai Deloittesta työnantajana? Johanna Saarela kertoo mielellään lisää. Johannan tavoitat parhaiten keskiviikkona 10.10. klo 10-11 ja keskiviikkona 17.10. klo 10-11, puh. 040 741 5132.