(Poistunut julkaisusta)

RECRUITMENT CONSULTANT, Tampere
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2019
ManpowerGroup on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, konsultointiin sekä palveluratkaisuihin erikoistunut yritys, joka toimii 80 maassa. Suomessa aloitimme toimintamme 1997 ja tänä päivänä palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti 13 aluetoimistomme kautta. Vuosittain tuotamme palveluita ja ratkaisuja yli 400 000 yritykselle ja organisaatiolle eri toimialoilla, paikallisista pk-yrityksistä globaaleihin yhtiöihin. ManpowerGroup toimii neljän brändin alla: Manpower, Experis, ManpowerGroup Solutions ja Right Management. Olemme edelläkävijöinä luomassa ja tuottamassa innovatiivisia henkilöstöratkaisuja, jotka auttavat asiakkaitamme selviytymään voittajina muuttuvassa työmaailmassa.
 

Etsimme Länsi-Suomen tiimiin aktiivista, ammattitaitoista ja työstään innostuvaa rekrytointikonsulttia vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä vastaat itsenäisesti nimetyistä asiakassuhteista sekä luot uusia. Toimipaikkasi on Tampereella. Asiakaskäyntejä varten tarvitset omaa autoa.

Rekrytointikonsultin keskeisenä tehtävänä on huolehtia siitä, että asiakasyritykset löytävät kauttamme parhaat osaajat avoimiin tehtäviin. Toimit asiantuntijana ja sparraajana vaihtelevissa resursointitarpeissa ja toteutat asiakkaalle parhaat ratkaisut aina hakuprosessista työntekijävalintaan saakka.

Asiakasyrityksissä vuokratyösuhteissa työskenteleville projektihenkilöillemme toimit hallinnollisena esimiehenä huolehtien työsuhteen eri vaiheiden sujuvuudesta ja vaihtelevista adhoc-tehtävistä. Työsi kautta olet tärkeässä roolissa edistämässä Manpowerin positiivista työnantajamielikuvaa.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta henkilövalinnoista ja/tai esimiestyöstä sekä näyttöä asiakkuuksien kokonaisvaltaisesta hoitamisesta ja kasvattamisesta. Toimit sujuvasti sekä suomen että tarvittaessa englannin kielellä suullisesti ja kirjallisesti.

Olet vakuuttava ja luonteva osaaja, joka tarttuu ennakkoluulottomasti ja positiivisesti uusiin haasteisiin. Nautit ihmisten parissa työskentelystä, sinulla on sosiaalista silmää ja olet aktiivinen suhteiden ylläpitäjä. Työssäsi ei ole kahta samanlaista päivää ja toisinaan vauhdikkaastikin vaihtuvat tilanteet vaativat sopeutumis- ja paineensietokykyä sekä can do-asennetta.

Me tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, itsenäisen ja vastuullisen työkentän osana loistavaa, työstään innostuvaa ja aidosti yhteen hiileen puhaltavaa tiimiä. Työhösi saat kattavan perehdytyksen ja jatkuvan tuen päivittäisen arjen vilskeessä. Panostamme osaamisesi ja kyvykkyyksiesi kasvattamiseen ja tarjoamme myös hyvät henkilöstöedut sekä viihtyisän työympäristön Tampereen ydinkeskustassa.

Oletko sinä tiimimme uusi Helmi? Hae tehtävää rekisteröimällä hakemuksesi www.manpower.fi-sivustolla. Ethän lähetä hakemusta tai CV:tä sähköpostitse! Soita lisätietoja tiimin veturille: Päivi Tammilehto p. 050 530 3377 tai kenelle tahansa tiimiläiselle, joiden yhteystiedot löydät nettisivuiltamme: Laura Toikkanen (Tampere), Esko Saurio ja Hannu Pelli (Turku).