Recruitment Consultant, Sourcing
Experis

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2021

RECRUITMENT CONSULTANT, Sourcing

Haemme nyt toimistollemme (Jyväskylä, Vaasa tai Kuopio) vahvistukseksi kandidaatti ja asiakastyöstä kiinnostunutta

REKRYTOINTIKONSULTTIA Sourcing-toimintoomme

Tehtäviisi kuuluu löytää monipuolisiin toimeksiantoihin asiakkaillemme oikeat osaajat aktiivisten hakijoiden sekä piilevien ehdokkaiden joukosta. Tutkit erilaisia tietokantoja, kontaktoit sopivia osaajia ja teet haastatteluja. Usein toimit rekrytointikonsultin työparina toimeksiantojen toteuttamisessa tai sitten toteutat koko rekrytointiprosessin itsenäisesti. Lisäksi osallistut hakukanavien kehittämiseen, verkostoidut luontevasti eri alojen ihmisten kanssa ja olet osaltasi edistämässä asiakasyritystemme sekä meidän positiivista työnantajamielikuvaa. Lisäksi pääset konsultoimaan asiakkaitamme rekrytointiprosesseissa ja toimimaan mahdollisesti myös HR konsultin roolissa.

Olet etsimämme rekrytointikonsultti, mikäli pystyt työskentelemään nopeasti muuttuvassa työympäristössä. Olet myyntihenkinen, asiakaslähtöinen ja positiivinen asenteesi näkyy moninaisissa kohtaamisissa sekä viestinnässä. Tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin ja nautit asiakkaiden ja kandidaattien parissa työskentelystä. Olet tottunut sosiaalisen median käyttäjä ja osaat hyödyntää sitä luontevasti myös työssäsi. Työkaverina olet aktiivinen ja oma-aloitteinen osallistuja, joka tukee hyvää ilmapiiriä ja tiimityöskentelyä.

Edellä mainittujen lisäksi edellytämme sinulta:

 • tehtävään soveltuvaa korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkintoa
 • sujuvaa suomen sekä englannin kielen osaamista
 • mielellään kokemusta rekrytoinnin alalta, ruotsin kielen taitaminen katsotaan eduksia

Tarjoamme sinulle vastuullisen työn, lähi- sekä valtakunnallisen tiimin tuen ja kattavan perehdytyksen. Viihtymisesi meillä ja osaamisesi kehittyminen ovat keskeisiä prioriteetteja tiimissämme, joten tiimin läsnäolo ja tuki ovat jatkuvaa. Tällä hetkellä pidämme yhteyttä tiiviisti pääasiassa etäyhteyksin ja myös jatkossa voit hyödyntää joustavat työajat ja etätyömahdollisuudet työhösi parhaiten sopivalla tavalla. Kun taas kohtaamme kasvotusten, tapahtuu se Jyväskylän, Vaasan tai Kuopion toimistossa (riippuu siitä millä paikkakunnalla olet).

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae tehtävää mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Virpi Mäentaus, virpi.maentaus@manpowergroup.fi ja Recruitment Consultant Sanni Lemetyinen, sanni.lemetyinen@manpowergroup.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1428260
 • Tehtäväalue: HR
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 15.3.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Virpi Maentaus
 • Sijainti: Jyväskylä, Vaasa, Pohjanmaa, Kuopio, Pohjois-Savo