(Poistunut julkaisusta)

Recruitment Assistant, osa-aikainen, Studentwork
Studentwork Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021
Etsimme kolmea rekrytoinnista innostunutta Recruitment Assistanttia Helsingin toimistollemme. Työsuhde on osa-aikainen (7,5-37,5 h/vko) ja vakituinen. Työpäiviä tulisi arviolta olemaan noin 1-2 päivää viikossa. Tehtävässä aloitus on mahdollisimman pian sopimuksen mukaan helmikuussa. 

”On vaikeaa päättää, mikä on parasta Studentworkissa! Yksi parhaimmista asioista on ehdottomasti meidän mahtava työyhteisö, jonka takia työt eivät tunnu työltä. Työkavereilta saa aina tukea ja hyvä yhteishenki näkyy arjessa päivittäin. Omia ja toisten onnistumisia huomataan ja niitä juhlitaan. Toiseksi työn monipuolisuuden takia tässä työssä ei kohtaa tylsiä päiviä, vaan aivan jokaisena päivänä oppii uutta ja pääsee myös haastamaan itseään. Rekrytointiassistentin työ on muutenkin aivan super palkitsevaa, koska pääsen tutustumaan upeisiin hakijoihin ja auttamaan heitä työllistymään huippuduuneihin.” -Emilie Mattern, Recruitment Assistant

Recruitment Assistanttina tärkein tehtäväsi on avustaa rekrytointitoimeksiantojemme onnistuneessa läpiviennissä aina hakijaprofiilien läpikäynnistä haastatteluihin. Tässä roolissa pääset todella sukeltamaan rekrytoinnin maailmaan, kehittämään laadukasta hakijakokemusta ja oppimaan rekrytointiprosessin eri vaiheista. Persoonana olet innostava ja sinusta löytyy myös ripaus myynnillisyyttä – olethan työnhakijoiden ensimmäinen kontakti! Toivomme, että sinulla on utelias ja kekseliäs luonne, joka auttaa sinua potentiaalisten hakijoiden löytämisessä eri hakukanavista. Lisäksi vuorovaikutustaitosi ovat täyttä kultaa ja edustat Studentworkia iloisella asenteellasi esimerkiksi työnhakukanavissa.

Studentworkin Recruitment Assistanttina olet osa rekrytointitiimimme tehojoukkoa toimien yritysasiakkaidemme kumppanina heidän henkilöstötarpeidensa osalta. Teet merkityksellistä työtä auttamalla nuoria osaajia menestymään työn haussa sekä etenemään työurallaan. Työskentelet kaupallisten, hallinnollisten, teknisten sekä IT-alan rekrytointitoimeksiantojen parissa etsien parhaat ehdokkaat asiakasyrityksillemme.


Työssäsi Recruitment Assistanttina
  • Etsit ja kontaktoit ehdokkaita avoinna oleviin rekrytointitoimeksiantoihin sourcing-työkaluja apuna käyttäen (esim. LinkedIn Recruiter)
  • Kirjoitat ja julkaiset työpaikkailmoituksia
  • Käsittelet hakemuksia ja pidät puhelin-, Teams- ja tilanteen salliessa myös face-to-face haastatteluita
  • Huolehdit laadukkaasta ja oikea-aikaisesta hakijaviestinnästä
  • Edustat Studentworkia ura- ja työnhakutapahtumissa sekä teet muita rekrytointiprosessin liittyviä tehtäviä

Etsimällämme Recruitment Assistantilla on
  • Ymmärrystä työelämästä ja kokemusta esimerkiksi asiakaspalvelutehtävistä
  • Aitoa kiinnostusta rekrytointia kohtaan sekä halua päästä haastamaan itseään monipuolisten rekrytointitoimeksiantojen täyttämisessä
  • Hyvät kommunikointitaidot sekä suomeksi että englanniksi
  • Kasvuyritykseen sopiva mindset – draivia, innovatiivisuutta sekä kykyä elää muutoksessa
  • Halua elää arvojemme mukaisesti päivittäin

Näistä syistä meillä viihdytään
Me lupaamme, että meillä pääset mukaan sellaiselle matkalle, että vastaavaa saa etsiä jonkun aikaa. Jos meiltä kysytään, niin meillä parhaat asiat ovat kollegamme ja kulttuurimme, joka kulminoituu arvoihimme: Take Responsibility, Always Deliver, Be Creative ja Share Fun. Lyhyesti tämä tarkoittaa, että me ihan tosissamme kannustamme kollegoita, kannamme yhdessä vastuun ja teemme luvatut asiat, pidämme kaverista ja yrityksestä huolta sekä tietysti juhlimme onnistumisia asian ansaitsemalla tavalla. 

Monipuolisten uramahdollisuuksien lisäksi tarjoamme kilpailukykyiset työsuhde-edut, kattavan perehdytyksen sekä välittömän esihenkilöiden tuen. Studentwork kannustaa vastuulliseen työntekoon ja alun perehdytyksen jälkeen on mahdollisuus osittaiseen etätyöhön. Olemme kasvava yritys, jossa tehdään valtakunnallisestikin todella merkityksellistä työtä. Meillä pääset vaikuttamaan yrityksen toiminnan kehittämiseen ja jokaisella studentworkilaisellä on mahdollisuus tavoitella myös Partner-nimitystä. Mainittakoon vielä se, että vaikka teemmekin töitä tosissaan, on meille todella tärkeää, että koti- ja työelämä kulkevat balanssissa. Lupaamme myös, että palkitsemismallimme on yksi alan kannustavimmista!

Niin, ja työporukkamme on aivan priimaa. Käy tsekkaamassa meininkiämme Instagramissa ja Linkedinissä: Studentwork Finland! 

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti! Viimeinen hakupäivä on 31.1.2021. Nopeus on kuitenkin valttia, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.
Jos sinulla herää kysymyksiä tehtävään liittyen, voit olla yhteydessä Talent Acquisiton Specialist Christina Fagerströmiin, puh. 040 571 3296, christina.fagerstrom@studentwork.com.

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme
Me Studentworkilla uskomme, että työssä menestymiseen ei välttämättä aina tarvita pitkää työkokemusta, vaan pehmeät taidot ja halu kehittyä kantavat pitkälle. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu persoonallisuusarviointi, joka kartoittaa roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa lyhyemmänkin työkokemuksen omaavia osaajia tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin. Meille hakiessasi saat tekemääsi persoonallisuusarvointiin perustuvan henkilökohtaisen palauteraportin myös itsellesi myöhempää käyttöä varten.

Lisätietoa Studentworkista
Studentwork on pehmeisiin taitoihin keskittyvän rekrytoinnin johtava toimija, joka toimii pohjoismaisesti sekä työnhakijoiden että työnantajien luotettuna neuvonantajana. Me autamme työnhakijoita löytämään oman unelmatyönsä tunnistamalla heidän pehmeät taitonsa sekä piilevän potentiaalin. Käyttämiemme persoonallisuusarviointiemme avulla pystymme tunnistamaan työnhakijoiden vahvuudet paremmin sekä vähentämään heidän osaamiseensa liittyviä ennakkoluuloja.

Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!