RECRUITER - SENIOR RECRUITER
ManpowerGroup Solutions

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2021

ManpowerGroup Talent Solutions tuottaa rekrytointeja uusilla tavoilla. Palvelumme ovat räätälöitävissä ja voivat kattaa koko rekrytointiprosessin hakijoiden houkuttelusta perehdytykseen sekä jatkuvissa että projektiluonteisissa rekrytointitarpeissa. Paikannamme parhaat osaajat ja tuemme organisaatioita mm. työnantajamielikuvan kehittämisessä ja HR-järjestelmissä.

Meillä työskentelee rekrytoinnin ammattilaisia monipuolisissa tehtävissä Helsingin ja Tampereen ja toimipisteissämme - ja tietysti asiakkaillamme. Yhdessä tekeminen ja mahdollisuus jatkuvaan työssä kehittymiseen on meille kaikille tärkeää.

Haemme liiketoimintamme kasvun myötä konsulttitiimin vahvistukseksi useita tekijöitä vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin tai Tampereelle. Etsimme nyt sinua

RECRUITER / SENIOR RECRUITER

Recruiterin roolissa toimit omissa työtiloissamme Helsingissä tai Tampereella sekä rekrytointien toteutuksen yhteydessä ajoittain asiakkaidemme tiloissa pääosin pääkaupunkiseudulla tai Tampereella. Konsultoit ja tuet esimiehiä erilaisissa rekrytointiin ja osaamisen hankintaan liittyvissä kysymyksissä sekä toteutat monipuolisia rekrytointeja ja kartoitat osaajia eri kanavista.

Senior Recruiterin tehtävä sisältää lisäksi ajoittain uravalmennusta/outplacement -valmennuksiin liittyviä tehtäviä. Tehtävä edellyttää syväymmärrystä palveluliiketoiminnasta ja kykyä verkostoitua asiakasyritystemme kanssa.

Odotamme, että olet työskennellyt vähintään muutaman vuoden ajan rekrytoinnin parissa. Sinulla on kokemusta erityisesti asiantuntija- ja päällikkötason rekrytoinneista sekä kykyä työskennellä myös kansainvälisessä ympäristössä. Toivomme sinulta sourcing/research-kokemusta ja valmiutta kartoittaa osaajia eri kanavista. Viestintätaitosi ovat hyvällä tasolla niin suomen kuin englannin kielellä - sekä suullisesti että kirjallisesti. Arvostamme, jos olet käyttänyt erilaisia arviointityökaluja (esim. cut-e, SHL, PAPI) työssäsi. Tämä ei ole kuitenkaan edellytys ja tarvittaessa koulutamme sinut arviointityökalujen käyttöön. Tärkeintä on, että omaat mielenkiintoa arviointien hyödyntämiseen osana henkilövalintoja.

Mitä tarjoamme sinulle:

- mahdollisuuden työskennellä sekä kotimaisten että kansainvälisten rekrytointien parissa
- tilaisuuden kehittää omaa osaamistasi monipuolisen työnkuvan kautta
- koulutusmahdollisuuksia toiveidesi ja tarpeidesi mukaan
- oman vastuualueen, jonka raameissa voit rakentaa itsenäisesti omat työskentelytapasi
- asiantuntevan tiimin tuen päivittäisessä työssäsi
- joustavat etätyömahdollisuudet


Rooliisi kuuluu satunnaista matkustusta kotimaassa.

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään ke 22.8. mennessä. Käymme läpi ehdokkaita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävistä antaa Principal Consultant Mikko Ranta, puh:040 6306545 ti 20.7. klo 12.00-14.00, mikko.ranta@manpowergroup.fi tai Client Manager Enni Vallius, puh:040 6308125 ti 10.8. klo 9.00-11.00 ja ma 16.8. klo 13.00-15.00, enni.vallius@manpowergroup.fi

Talent Solutions RPO (Recruitment process outsourcing) tuottaa rekrytointeja joustavilla tavoilla. Palvelumme ovat räätälöitävissä ja voivat laajimmillaan kattaa koko rekrytointiprosessiin hakijoiden houkuttelusta perehdytykseen niin jatkuvissa kuin projektiluontoisissa rekrytointitarpeissa. Rekrytointipalvelumme on aina asiakkaamme näköistä: toimimme heidän nimissään ja kiinteänä osana heidän organisaatiotaan vahvistaen näin asiakkaan omaa työnantajakuvaa. Olemme lokaalisti globaali - tarjoamme osaamisemme ja teknologiamme rekrytointiin kotimaan lisäksi 80 muussa maassa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1476736
  • Tehtäväalue: HR
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Esko Saurio
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa, Tampere, Pirkanmaa