(Poistunut julkaisusta)

Recruiter / Henkilöstökonsultti IT-toimialalle
Barona IT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Recruiterin tehtävässä monipuolisuutta arkeen tuovat rajapinnat asiakkaisiin, työnhakijoihin sekä työntekijöihimme. Haastattelutyön sekä työntekijä- ja asiakaskommunikoinnin lisäksi näytämme suuntaa markkinassa ja etsimme aktiivisesti ratkaisuja, jotta oikeat tekijät sekä työskentely-ympäristöt kohtaisivat. Osa työtämme onkin kertoa hakijoillemme, mitä tehtäviä asiakasyrityksissämme tehdään ja minkälaisia vaihtoehtoja voimme heille tarjota.

Muun muassa tätä ja paljon muuta teemme Barona IT:llä resursoinnin parissa Solutions for Technical Support -tiimissä eli tuttavallisemmin ”Tech Supportissa”. Olemme IT-alan johtava resursoija, ja työllistämme vuositasolla yli 800 IT-tuen työntekijää. Kauttamme työskentelevät henkilöt pääsevät auttamaan IT-alan asiakkaitamme hyvin monipuolisissa teknisen tuen ja ylläpidon tehtävissä. Tukena tulevassa työssäsi ja huikeisiin suorituksiin sparraamassa rennot ja osaavat saman tiimin kollegat Mikko, Heini, Noora, Sofia, Inka ja Tomi. Sekä muut ~30 Barona IT:n toimihenkilöä. Katso täältä sneak peak arkeemme: https://www.youtube.com/watch?v=xf7ppyYbERk&t=4s

Me Tech Support -tiimissä toimimme valtakunnallisena kumppanina IT-alan asiakasyrityksille ja autamme heitä löytämään juuri heille sopivia tekijöitä. Samalla saamme työllistää satoja asiakaslähtöisellä asenteella varustettuja henkilöitä muun muassa Service Deskiin, lähitukeen sekä enenevissä määrin pilvipalveluihin ja muihin asiantuntijarooleihin. Arjessa kartoitamme jatkuvasti ja rohkeasti eri IT-alan yrityksien resursointitarpeita, ja kykenemmekin tarjoamaan asiakkaille monipuolisia resursoinnin ratkaisuja henkilöstövuokrauksen, rekrytoinnin sekä ulkoistuspalveluiden osalta.

Ai minkälaista meillä on? Tässä kohtaa turha vaatimattomuus sivuun. Olemme erittäin hyviä siinä mitä teemme ja haluamme toistuvasti ylittää asiakkaidemme odotukset. Työhön suhtaudumme aina asiantuntevalla, mutta rennolla otteella. Työasemat, oheislaitteet, koneasennukset, roll-out projektit, migraaatiot, Microsoft 365 ja Active Directory – muun muassa näiden aiheiden ympärillä meidän arkemme pitkälti pyörii. Miltä kuulostaisi aloittaa arkiaamusi saapuneiden hakemusten käsittelemisellä ja ehdokashaastatteluiden sopimisella? Ja tätä ennen tietysti kuppi kahvia. Päiväsi voi tyypillisesti jatkua asiakaspalavereilla, hakijoiden haastattelemisella sekä ehdokkaiden esittelemisellä asiakkaillemme. Vauhtia ei saa tässä työssä pelätä, vaan siitä tulee nauttia.

Pääset työssäsi myös tekemään työsopimuksia, hoitamaan henkilöstöhallinnon tehtäviä sekä toimimaan yhteyshenkilönä työllistämillesi osaajille. Tulet myös itsenäisesti vastaamaan yritysasiakkaidemme palvelemisesta. Olennainen osa recruiterin työtä onkin kokonaisvaltainen asiakassuhteiden hoitaminen, sillä meille on tärkeää olla luotettava kumppani asiakkaillemme. Meidän tiimiimme kuuluvat myös muun muassa Palkkis-Mirjami, Markkinointi-Leila ja HR-Heidi, jotka tuovat oman asiantuntijuutensa arkeemme. Kaikkea sinun ei tarvitsekaan osata. Tulevat kollegasi tukevat sinua kaikkien uusien asioiden äärellä, mutta uskallathan itsekin tarvittaessa rohkeasti pyytää apua. Teemmehän tätä työtä yhdessä.

Me emme edellytä, että olisit jo valmis rekrytoinnin ammattilainen, sillä siihen kehityt työn lomassa. Arvostamme kuitenkin suuresti taustassasi aikaisempaa B2B-puolen työkokemusta, toimeen tarttumista, itseohjautuvuutta ja kykyä löytää ratkaisuja on kyse sitten oman kalenterin hallinnasta tai harvinaisemman IT-kompetenssin löytämisestä. Työssäsi törmäät jopa päivittäin uusiin IT/HR/B2B-puolen asioihin, joita saat selvittää sekä itsenäisesti että tiimisi tuella. Tärkeää on myös kiinnostus IT-alaa kohtaan ja teknisten asioiden omaksuminen hakujen sekä asiakasympäristöjemme hahmottamisen vaatimalla tasolla. Hektisyyttä ja vaihtuvia tilanteita arjessamme riittää, joten ethän siis hätkähdä pienistä, vaan selvität muuttuvatkin tilanteet positiivisella ja ratkaisukeskeisellä asenteella.

Edellytämme tehtävään valitulta henkilöltä korkeakoulututkintoa. Tulet työssäsi tuottamaan paljon tekstiä eri muodoissa niin suomeksi kuin satunnaisesti englanniksikin, minkä vuoksi painotamme myös viestintätaitoja. Toimimme yhdessä dynaamisena tiiminä, ja löydät tiimikavereita Helsingin lisäksi myös Tampereelta. Resursoimme IT-alan tekijöitä valtakunnallisesti, joten toivomme sinulta valmiutta välillä pakata laukku, hypätä junaan ja käydä päiväseltään esimerkiksi Tampereen toimistollamme. Toimipisteesi tulee olemaan Helsingin keskustassa viihtyisissä toimitiloissa, Töölönlahdenkadulla.

Vastaamme mielellämme alla olevina soittoaikoina, mikäli sinua jäi vielä jokin asia askarruttamaan.

• Pe 17.1.2020 klo 14.00-15.00 / Tomi Lindroos, Business Manager p. 050 536 7725, tomi.lindroos@barona.fi

• Pe 17.1.2020 klo 9.30-11.30 / Inka Snellman, Account Manager p. 050 461 2794, inka.snellman@barona.fi

Jättäessäsi hakemusta, odotamme sinulta myös lyhyttä videovastausta hakulomakkeen videokysymykseen. Tässä onkin tarjottimella loistava tilaisuus heti osoittaa rohkeutta ja heittäytymistä. Koska Baronalaisia yhdistää "The Brave Do" -asenne, odotamme sitä myös uudelta tiimiläiseltämme. Ilmoitathan hakemuksesi yhteydessä myös, milloin voisit aloittaa työtehtävässä. Meidän puolestamme voit aloittaa tehtävässä vaikkapa heti. Ethän siis epäröi jättää hakemusta, mikäli löysit tästä etsimäsi.

Barona IT:n Tech Supportin tekemiseen pääset tutustumaan myös sivustomme kautta: https://barona.fi/techsupport