Records Coordinator asiakirjojen hallintaan Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2019
Tässä on erinomainen työmahdollisuus sinulle, joka olet työotteeltasi itsenäinen, omatoiminen ja ennen kaikkea toimeen tarttuva! Olet kerryttänyt jo hieman aiempaa työkokemusta esimerkiksi projektien tai muiden toimistotehtävien parista, ja olet innokas oppimaan uutta. Jos, tunnistit itsesi, lähetä hakemuksesi pian!
KUVAUS
Academic Work kokoaikaista Records Coordinatoria Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.
TYÖNKUVA
Asiakasyrityksemme tiedonhallintajärjestelmät muuttavat ja tehtävänäsi on vastata yhden liiketoimintayksikön osalta projektista, jossa asiakirjat siirretään serveriltä Sharepointtiin. Työtehtävät sisältävät paljon ihmisten neuvomista ja ohjaamista sekä projektin aikataulun valvontaa (ei niinkään dokumenttien manuaalista siirtämistä). Valvot asiakasyrityksen tallennuspolitiikan ja -käytäntöjen noudattamisesta sekä toimit yhteyshenkilönä liiketoimintayksiköiden ja yritysrekisterien hallintaryhmän välillä. Lisäksi tehtäviisi kuuluu koulutusmateriaalien ja paikallisen koulutuksen kehittäminen. Tulet saamaan tehtävään perehdytyksen ja yrityksestä löytyy aina joku joka osaa auttaa sinua eteenpäin.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Asiakirjojen hallintaan liittyvän projektin edistäminen
* Tallenuskäytäntöjen toteutumisen valvominen
* Liiketoimintayksikön jäsenien avustaminen käytäntöjen ymmärtämisessä ja soveltamisessa
* Koulutusmateriaalien ja paikallisen koulutuksen kehittäminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (AMK/yliopisto), tai opinnot loppuvaiheessa. Sinulla on jo aikaisempaa työkokemusta toimistotehtävistä ja työotteeltasi olet toimeen tarttuva, omatoiminen ja itsenäinen sekä nautit ihmisten kanssa työskentelystä.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Soveltuvat korkeakouluopinnot (AMK/yliopisto)
* Toimeen tarttuva, omatoiminen ja itsenäinen työskentelyote
* Hyvät sosiaaliset taidot ja halua työskennellä eri sidosryhmien kanssa
* Sujuva suomi ja englanti


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 6 kuukautta + mahdollisuus keskustella jatkosta työsuhteen aikana

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen ja kokemuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 4.3.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme on IT-palveluyritys, joka toimittaa asiakkailleen konsultointipalveluita liiketoimintaprosessien kehittämiseen. Yritys konsultoi useita johtavia yrityksiä ja julkishallintoa ympäri Eurooppaa.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1242815
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki