(Poistunut julkaisusta)

Receptionist, Stadshotellet i Jakobstad
Comfort Family Hotel Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019

Nya vindar blåser vid Stadshotellet i Jakobstad, tror du att du kunde bli en av de som hittar sin plats i det nya super-gänget? Vi söker efter en positiv och flitig arbetskollega, med huvudet på skaft, till hotellets reception. Arbetet är heltid, fast anställning med start så fort som möjligt!

Vi söker dig som har erfarenhet av kundservice, har god social kompetens samt goda datakunskaper. Utbildning inom eller erfarenhet av receptionistuppgifter ses som ett stort plus, men är inget vi kräver av den sökande. Hotellet betjänar sina kunder på svenska, finska och engelska; den servicen förväntas även av dig. Arbetet görs i skift från tidig morgon till sen kväll, även helger, vi hoppas därför du är flexibel och att skiftesarbete passar dig. Din arbetsmiljö kommer vara omväxlande och inspirerande, vi hoppas på att du som en viktig del av gänget även kan inspirera andra och att du är beredd att ta tag i uppgift som uppgift!

Stadshotellet erbjuder just Dig en plats i detta glada gäng och ordentlig inskolning i ditt arbete med möjligheten att utveckla ditt kunnande. Därtill erbjuds förstås personalförmåner! Är du personen vi söker? Ansök redan idag, platsen fylls så fort rätt person hittats! Arbetskontrakt skrivs till en början mellan arbetstagaren och Barona.