(Poistunut julkaisusta)

Reception Manager Academic Workille
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2019
Ensivaikutelma luo tunnelman, joka kantaa pitkälle. Siksi aulapalvelumme arvoa ei voi tarpeeksi korostaa! Etsimme iloiseen ja aikaansaavaan joukkoomme asiakaspalvelun arvon tuntevaa Reception Manageria. Toimit aulatiimin esimiehenä ja vastaat toimistomme aulan ensiluokkaisesta palvelusta, sekä sen kehittämisestä. Tässä ihmisläheisessä, vastuullisessa ja monipuolisessa roolissa iloinen ja asiakaslähtöinen asenne on tärkeämpää kuin vuosien kokemus. Tutustu rooliin ja hae osaksi porukkaamme!
KUVAUS
Näin osa-aikainen Receptionistimme Katariina kuvailee työtään:
Tehtäväni Academic Workin aulassa ovat monipuolisia, eikä yksikään päivä ole tylsä tai samanlainen. Tarjoamme maailman parasta asiakaspalvelua asiakkaille, työnhakijoille sekä myös sisäisille työntekijöillemme. Tässä työssä ehdottomasti parasta on meidän rautaisen tiimin lisäksi se, että pääsemme tapaamaan uusia ihmisiä ja luomaan heidän ensivaikutelmaansa Academic Workista.

Aulamme on jokaisen työnhakijan, yhteistyökumppanin ja asiakkaan ensikosketus Academic Workiin, minkä takia haluamme palvelun olevan huippuluokkaa. Aina avulias aulamme piristää myös jokaisen sisäisen työntekijämme päivää ja on korvaamaton tuki erilaisissa päivittäisissä kiperissä tilanteissa.

Aulatiimimme koostuu motivoituneista ja energisistä tiimipelaajista, jotka palvelevat sidosryhmiämme aktiivisesti ja suurella sydämellä joka päivä. Heidän ansiostaan aulamme on yltänyt huipputuloksiin vuosittaisessa asiakastyytyväisyyskyselyssä vuodesta toiseen.
Reception Managerin työnkuva muodostuu aulapalveluidemme laadun varmistamisesta ja kehittämisestä sekä esimiestehtävistä. Ajankäytöllisesti tämä tarkoittaa sitä, että noin puolet ajasta työskentelet vastaanotossa tiimisi kanssa ja puolet ajasta hoidat esimies- ja kehitystehtäviä. Työlläsi huolehdit, että aulatiimimme ajankäyttö on järkevää, prosessit toimivat sujuvasti ja asiakastyytyväisyys pysyy huipussaan niin sisäisesti kuin ulkoisestikin.

Vastuullasi on taata laadukas asiakaspalvelukokemus jokaiselle vieraallemme. Otat toimistollemme tulevat vieraat vastaan iloisella ja lämpöisellä asenteella, sekä huolehdit heidän viihtyvyydestään ja aulapalvelun toimivuudesta. Ymmärrät ensivaikutelman merkityksen ja sinulla on hyvä tilannetaju. Meillä suositaan valmentavaa johtamistyyliä, joten osaat olla innostava, motivoiva ja johdat tiimiäsi itsenäiseen työhön esimerkillisellä toiminnallasi.

Sinulla on vahva halu auttaa muita ja viihdyt kasvuyrityksen alati muuttuvassa ympäristössä, jossa yllättävät tilanteet ovat arkipäivää. Työskentelytavoiltasi olet järjestelmällinen, itsenäinen sekä ratkaisukeskeinen. Pidät luontevasti monta lankaa käsissäsi yhtä aikaa ja tsemppaat aulapalvelutiimiäsi omalla esimerkilläsi.

Tarjoamme


* Ainutlaatuisen upean työkulttuurin ja sitoutuneet työkaverit: arvomme Show Heart, Share Energy ja Beat Yesterday näkyvät kaikessa tekemisessämme päivittäin. Toisistamme huolehtiminen, huumori ja kunnianhimo ovat menestyksemme kulmakiviä.
* Monipuoliset henkilöstöedut: tarjoamme muun muassa yhden ylimääräisen palkallisen lomaviikon joka vuosi, wellness-keskuksen maksutta käyttöösi, lounas- ja virike-edun sekä erilaisia tapahtumia upeiden kollegoidesi kanssa.
* Selkeät tavoitteet ja tulokset: meillä tekemisellä on vahva visio ja selkeä suunta.
* Kehittymismahdollisuudet: tulet oppimaan niin työn kautta, kollegoiltasi kuin koulutuksissakin.
* Merkityksellinen työ: me luomme työuria nuorille ammattilaisille.
* Toimiston hyvien kulkuyhteyksien varrella Keilaniemessä.

TYÖNKUVA

* Laadukkaan asiakaspalvelukokemuksen takaaminen ja vieraiden vastaanotto
* Aulapalveluiden sujuvuudesta vastaaminen ja niiden kehittäminen
* Aulatiimin esimiesvastuu (2-3 hengen tiimi)
* Toimistojen ostojen suunnittelu ja kilpailutus
* Muut hallinnolliset tehtävät sekä kiinteistöasioista vastaaminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Aikaisempaa työkokemusta asiakaspalvelusta ja toimistotyöstä
* Kyky ymmärtää ja hallita suuria kokonaisuuksia
* Energinen ja positiivinen asenne
* Vastuuntuntoinen, oma-aloitteinen ja itsenäinen työote
* Sujuva suullinen ja kirjallinen sekä suomen että englannin kielen taito
* Sujuvat Microsoft Office - taidot
* B-ajokortti


Arvostamme ennen kaikkea iloista ja asiakaslähtöistä asennetta - emme vaadi pitkää työkokemusta menestyäksesi tässä tehtävässä.

Muuta tietoa


* Aloitus: Loka-marraskuussa
* Kesto: Vakituinen, kokoaikainen
* Sijainti: Keilaranta 4 tai Keilaranta 5, Espoo
* Palkka: Kuukausipalkka
* Julkaisupäivämäärä: 28.8.
* Yhteyshenkilö: Talent Acquisition Manager Alina Kurppa


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen talentacquisition@academicwork.fi.

Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.
MUUTA TIETOA
Academic Workin lävistää välittävä, kunnianhimoinen ja humoristinen ilmapiiri, josta huokuu sekä kasvun nälkä että toisistamme huolehtiminen. Arvomme Beat Yesterday, Share Energy ja Show Heart ovat läsnä kaikessa, mitä teemme ja miten huomioimme toisemme päivittäin. Tutustu uniikkiin kulttuuriimme syvemmin.

Olemme nuoriin ammattilaisiin erikoistunut henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys. Kasvumme on päätähuimaavaa ja tavoitteemme on vuoteen 2022 mennessä nostaa liikevaihtomme sataan miljoonaan euroon. Suunta on oikea, sillä viime vuonna liikevaihtomme kasvoi upeat 48 % ja nykyään meitä AW-laisia on Suomessa jo yli 180.