(Poistunut julkaisusta)

Reception/ Accounts Receivable
K. Hartwall Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019

K.Hartwall Oy Ab on vakavarainen suomalainen perheyritys, joka toimittaa palautettavia kuormankantajia ja ratkaisuja päivittäistavarakaupalle sekä juoma-, elintarvike-, logistiikka- ja meijeriteollisuudelle. Yritys perustettiin 1932, se toimii globaalisti ja työllistää tällä hetkellä noin 150 henkilöä Suomessa. Yrityksen Suomen yksikkö toimii Sipoossa Sipoonlahden teollisuusalueella 25 km etäisyydellä Helsingistä ja Porvoosta.

K. Hartwall hakee nyt sijaista pääkonttoriinsa Sipooseen

Reception/ Accounts Receivable

Haetun henkilön toimenkuva on kaksiosainen. Hänen vastuullaan on vastaanotto, postin käsittely, toimistotarvikkeiden tilaukset ja avainten koordinoinnit. Toinen osa työtä painottuu taloushallintoon. Henkilö tekee kansainvälistä laskutusta ja siihen liittyvät kirjaukset, sekä vastaa vientidokumenttien hallinnasta. Tehtäväalueiden painotus on noin 50/50.

Hakemallamme henkilöllä on aikaisempaa kokemusta kansainvälisestä laskutuksesta. Työssä tarvitaan suomen- ja englanninkieltä. Eduksi katsotaan aikaisempi tuntemus Dynamix 365 ja Invoice Ready -ohjelmistoista.

K. Hartwall tarjoaa monipuolisia työtehtäviä kehittyvässä kansainvälisessä yrityksessä, miellyttävän työympäristön ja mukavat työkaverit, sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Tehtävän työajat ovat liukuvat. Kyseessä on 2kk sijaisuus, mutta hyvälle tekijälle tämä on oiva keino päästä näyttämään kykynsä kasvavalle yritykselle.

Tarvittaessa lisätietoa tehtävästä antaa Baronan konsultti Janne Laaksola numerosta +358 50 467 8652.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä!

Edellytykset työnsaannille: Kokemus kansainvälisestä laskuttamisesta
Eduksi luettavat asiat: Dynamix 365, Invoice Ready