(Poistunut julkaisusta)

Real Estate Transaction Manager
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Haemme Kiinteistöt-liiketoimintaamme Helsinkiin

REAL ESTATE TRANSACTION MANAGERIA

Strategiansa mukaisesti YIT:n tavoitteena on tehdä merkittävä osa suurista ja pitkäaikaisista investoinneista yhdessä kumppanien kanssa. YIT:n Kiinteistöt-liiketoimintasegmentti keskittyy merkittävien hankekehityskohteiden pääomarakenteen strukturointiin sekä kehitettyjen kiinteistöjen omistamiseen ja edelleen realisointiin sopivalla hetkellä. Lisää Kiinteistöt-liiketoimintasegmentin toiminnasta osoitteessa https://www.yit.fi/kiinteistosijoitukset.

Yksikkömme on pieni ja tehokas, joten toimenkuva on vastaavasti erittäin monipuolinen. Sijoituskohteiden myynti kumppanisijoittajille sekä yhteissijoituskohteiden strukturointi pitää sisällään seuraavia osakokonaisuuksia:
- Myyntimateriaalin valmistelu yhdessä sijoitusjohtajan kanssa
- Dokumentaation laatiminen yhdessä ulkoisten neuvonantajien ja sijoitusjohtajan kanssa (esim. osakas- ja rahastosopimukset, aiesopimukset ja salassapitositoumukset)
- Yhteistyötapaamisiin osallistuminen

Odotamme sinulta kokemusta sopimus- tai kiinteistöjuridiikasta sekä ylempää korkeakoulututkintoa. Olet myyntihenkinen ja sopeudut nopeatempoiseen työympäristöön. Sinulla on joustava työskentelyote, ulospäin suuntautuva asenne sekä kykyä hahmottaa isoja kokonaisuuksia. Lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa englanninkielen taitoa. Vaihtoehtorahastoihin, yritys- ja kiinteistöverotukseen sekä IFRS kirjanpitostandardeihin liittyvän osaamisen katsomme eduksesi.

Haluamme luoda työympäristön, jossa ihmisemme viihtyvät ja ovat sitoutuneita. Onnelliset ihmiset ovat yksi liiketoimintamme tärkeimmistä kulmakivistä ja uskomme, että avoimuus, osallistava työskentelytapa, ihmisten kehittäminen sekä johtamisen ja palkitsemisen käytännöt ovat keinoja tämän tärkeän tavoitteen saavuttamisessa sekä avain yhtiön menestykseen. Meillä arvostetaan tekemisen meininkiä ja luotamme henkilöstömme osaamiseen ja ammattitaitoon.

Mitä sinä odotat tulevaisuudelta?

Meillä on tarjota haastavia tehtäviä pitkälle tulevaisuuteen. Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ja panostamme osaamisen kehittämiseen. Innostunut ja hyvinvoiva henkilöstö on meille ensiarvoisen tärkeää ja siksi tulevaisuutta suunnitellaankin aina henkilön omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet huomioon ottaen.

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Pasi Huhtakangas, p. 040 565 3907.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 18.1.2019 mennessä ja liity rautaisten osaajien joukkoomme!