Reaktoriautomaation työnjohtaja
Teollisuuden Voima Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 31.12.2020
Teollisuuden Voima Oy
Ydinvoimayhtiö Teollisuuden Voima Oyj (TVO) osallistuu kestävän kehityksen ja suomalaisen hyvinvoinnin ylläpitämiseen tuottamalla ilmastoystävällistä sähköä Olkiluodon voimalaitoksella. Laadukkaan työtuloksen tekee osaava, ammattitaitoinen ja kokenut henkilöstö: TVO-konsernissa työskentelee yli 1000 ydinvoima-alan ammattilaista. TVO hallitsee ydinvoimalaitoksen koko elinkaaren laitosyksikön suunnittelusta ja hankinnasta aina käytetyn polttoaineen loppusijoitukseen. Olkiluodon osaamiskeskittymässä on turvalliseen ja taloudelliseen ydinsähköntuotantoon tarvittavat voimavarat ja toiminnot sekä työtä ohjaava yhtenäinen toimintakulttuuri.Rekrytoinnissa avustaa:Eezy Personnel on yksi johtavia rekrytointeihin, henkilöarviointeihin ja organisaatioiden kehit­tämiseen keskittyviä suomalaisia asiantuntijayrityksiä. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä, Oulussa, Joensuussa, Kouvolassa ja Seinäjoella. Asiakaskuntamme muodostuu sekä paikallisista että valtakunnallisista yrityksistä ja julkishallinnon toimijoista. Asiakkaamme arvostavat vahvaa rekrytointi– ja soveltuvuusarvio-osaamista sekä laadu­kasta, ratkaisuhakuista ja pitkäjänteistä yhteistyötä. www.personnel.fi Olemme osa Eezy-konsernia.Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä. www.eezygroup.fi

Teollisuuden Voima tarjoaa mielenkiintoisia työpaikkoja!

Nyt haemme kunnossapitoyksikköön

REAKTORIAUTOMAATION TYÖNJOHTAJAA

Kunnossapitoyksikkö huolehtii Olkiluodon alueen rakennusten ja kiinteistöjen, mekaanisten laitteiden, sekä sähkö-, automaatio-, prosessitietokonelaitteiden ja -järjestelmien ennakkohuolto-, kunnonvalvonta-, korjaus- ja muutostöistä. Yksikkö osallistuu myös rakenteellisten muutosten suunnitteluun ja toteutukseen.

Työnjohtajan tehtäviin kuuluvat ennakkohuolto- ja vikatöiden koordinointi ja suunnittelu.

Mitä odotamme?

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on soveltuva tekninen koulutus sekä aiempaa työnjohtokokemusta. Aikaisempi osaaminen ydinvoima-alalta katsotaan eduksi. Tehtävän menestyksekäs suorittaminen edellyttää järjestelmällisyyttä, asiakaspalveluhenkisyyttä, ongelmanratkaisukykyä sekä hyviä ryhmätyötaitoja.

Mitä tarjoamme?

TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pian Olkiluodossa otetaan käyttöön Suomen suurin yksittäinen ilmastoteko, sillä maailman tehokkaimman OL3-ydinvoimayksikön myötä noin 30 % Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Lisäksi Olkiluodossa käytetyn ydinpolttoaineen loppusijoituksen valmistelussa on edetty pisimmälle maailmassa. TVO-konsernissa on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua kansainväliseksi ydinalan huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.

Tutustu toimintaan ja ydinalan ammattilaisiin sivuilla www.tvo.fi  ja lähde mukaan Olkijengiin tekemään hiukkasen parempaa duunia!

Täytä hakemus mieluiten heti, mutta viimeistään 24.1.2020 mennessä ja hakeudu asiantuntevaan joukkoon!

Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Personnelin seniorikonsultti Hannele Larkovuo, p. 0400 714113.

 


Ota yhteyttä:

Puhelin: 02 83 811
Sijainti: Olkiluoto, EURAJOKI
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot