Reaktori-insinööri
Teollisuuden Voima Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2021

Haemme Olkiluotoon

REAKTORI-INSINÖÖRIÄ

Meillä on mielenkiintoisia työpaikkoja! Haemme nyt reaktori-insinööriä toimimaan voimalaitosyksiköiden reaktorisydämiin liittyvien tehtävien parissa.

Reaktori-insinöörin tehtäviin kuuluvat mm. sydämeen liittyvien prosessiarvojen käytön aikainen valvonta, reaktorin tehon säädön suunnittelu sekä sydämen käyttöön liittyvien yksityiskohtaisten ohjeiden laadinta. Vuosihuolloissa vastuullasi on laatia siirtolistat polttoaineen vaihtoa varten sekä tarkastaa vaadittavat sulkumarginaalit siirtojen aikana. Toimeen kuuluu myös reaktorisydämen valvontajärjestelmän kehitys, ylläpito- ja kelpoistustehtäviä. Lisäksi tehtävään sisältyy yhteydenpitoa laitos-, polttoaine- ja ohjelmistotoimittajien sekä muiden voimayhtiöiden kollegoiden kanssa.

Minkälaista henkilöä haemme?
Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on soveltuva diplomi-insinöörin koulutus (teknillinen fysiikka tai vastaava), työkokemusta reaktorifysiikan tai tietotekniikan alalta sekä reaktorifysiikan ja ydinvoimatekniikan perusteet hallussa. Kommunikoit sujuvasti suomen lisäksi englannin kielellä ja ohjelmointivalmiuksien lisäksi sinulla on LINUX-laskentaympäristön tuntemusta jo entuudestaan. 

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää mm. vastuuntuntoisuutta, pitkäjänteisyyttä, analyyttistä ajattelukykyä sekä systemaattista ongelmanratkaisukykyä. Näiden ominaisuuksien lisäksi arvostamme hyviä tiedonhallintataitoja, ennakoivaa asennetta, valmiutta uusien asioiden kehittämiseen/kokeilemiseen ja taloudellista ajattelua.

Miksi tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle?
TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. TVO-konsernissa sinulla on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua kansainväliseksi ydinalan huippuammattilaiseksi. 

Olkiluotoon on valmistumassa Suomen suurin yksittäinen ilmastoteko, sillä maailman tehokkaimman OL3-ydinvoimayksikön myötä noin 30 % Suomen sähköstä tulee yhdeltä saarelta, jossa hallitaan ydinvoiman koko elinkaari. 

Tutustu ydinalan ammattilaisiin urasivuillamme ja

tule mukaan Olkijengiin tekemään hiukkasen parempaa duunia!


Miten meille pääsee töihin?
Täytä hakemus mieluiten heti, mutta viimeistään 20.6.2021 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antavat tiimiesimies Tuomas Rantala, puh. 050 331 6798 ja yksikköpäällikkö Mikael Solala, puh. 050 463 1705.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1461279
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Tuomas Rantala
  • Puhelin: 050 331 6798
  • Sijainti: Eurajoki, Satakunta