(Poistunut julkaisusta)

React - front-end developer
Visma

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2018

React - front-end developer


Haluatko vaikuttaa yli miljoonan suomalaisen elämään? Jos vastasit kyllä, jatka lukemista. Haemme nimittäin


React - front-end developeria Vaasaan.


Nyt sinulla on loistotilaisuus vaikuttaa omalla osaamisellasi tunnettujen kouluhallinnon tuotteiden kehittämiseen.  Päivittäinen työsi tulee painottumaan Reactilla toteutettujen web-käyttöliittymien tekoon.


Mitä arvostamme:


  • Innostusta ja intohimoa, emme pelkästään työvuosia numeroina
  • Rautaista osaamista modernista front-end -kehityksestä tai vähintäänkin alan harrastuneisuutta
  • Ymmärrystä backendistä, RESTful APIen suunnittelusta ja toteutuksesta AWS-ympäristön tuntemusta

Työssäsi on lisäksi hyötyä Node.js- ja TypeScript-teknologioiden sekä React-, Redux- ja JQuery-kirjastojen osaamisesta.


Mitä tarjoamme:


Meiltä saat työkavereiksesi tiimin, jossa vallitsee hurtin huumorin lisäksi vahva auttamisen kulttuuri. Lisäksi tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.


Jos koet sopivasi kuvaukseen, haethan paikkaa heti! Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työlläsi on todella merkitystä, sillä kehittämiäsi palveluita ja ohjelmistoja käyttää yli miljoona suomalaista päivittäin.


Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi pikimmiten, sillä haastattelemme jo hakuaikana. Mainitsethan mahdolliset työnäytteet hakemuksessasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Development Manager Petri Kangasniemi  (puh. 044 786 8580) tai sähköpostilla petri.kangasniemi@visma.com.


Visma Labs Oy on ohjelmistotalo, joka tarjoaa henkilöstön- ja työvoimanhallintaratkaisuja sekä opetushallinnon sähköisiä palveluita. Yrityksen InSchool-tuoteperheen asiakkaina on varhaiskasvatuksen, peruskoulujen ja lukioiden lisäksi ammattikorkeakouluja, ammatti- ja aikuisopistoja, kansanopistoja ja musiikkioppilaitoksia. Yritys työllistää Suomessa noin 150 henkilöä ja sen toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Mikkelissä ja Vaasassa. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa yli 1200 asiantuntijaa.


Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoamalla ohjelmistoja, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT-ratkaisuja sekä IT-alan projekti- ja konsultointipalveluita. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 800 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Visma-konsernissa on yli 8500 asiantuntijaa, joista Suomessa meitä on jo 1200. Vuonna 2017 liikevaihto oli n. 964 milj. euroa. Lue lisää: www.visma.fi.