(Poistunut julkaisusta)

React - front-end developer
Visma

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2018

Haluatko vaikuttaa yli miljoonan suomalaisen elämään? Jos vastasit kyllä, jatka lukemista. Haemme nimittäin


React - front-end developeria Vaasaan.


Meillä olisi sinulle näköalapaikka pohjoismaiseen kouluhallintoon osana motivoitunutta, kansainvälistä huipputiimiä ja todellinen mahdollisuus vaikuttaa omalla osaamisellasi tuotteiden tulevaisuuden kehittämiseen.


Arvostamme innostusta ja intohimoa, emme pelkästään työvuosia numeroina. Sinulla on rautaista osaamista modernista front-end-kehityksestä tai vähintäänkin alan harrastuneisuutta. Päivittäinen työsi tulee painottumaan Reactilla toteutettujen web-käyttöliittymien tekoon. Eduksi katsotaan myös ymmärrys backendistä, RESTful APIen suunnittelusta ja toteutuksesta sekä AWS-ympäristön tuntemuksesta.


Työssäsi on lisäksi hyötyä Node.js- ja TypeScript-teknologioiden sekä React-, Redux- ja JQuery-kirjastojen osaamisesta.


Meiltä saat tiimin, jossa vallitsee hurtin huumorin lisäksi vahva auttamisen kulttuuri. Lisäksi tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.


Jos koet sopivasi kuvaukseen, haethan paikkaa heti! Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Muistathan, että työlläsi on todella merkitystä, sillä kehittämiäsi palveluita ja ohjelmistoja käyttää yli miljoona suomalaista päivittäin.


Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi pikimmiten. Mainitsethan mahdolliset työnäytteet hakemuksessasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Development Manager Petri Kangasniemi 13.8.2018 klo 13-15 (puh. 044 786 8580) tai sähköpostilla petri.kangasniemi@visma.com.


Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoamalla ohjelmistoja, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT-ratkaisuja sekä IT-alan projekti- ja konsultointipalveluita. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 760 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Lisäksi yli 300 000 asiakasta ostaa Visman tarjoamia ratkaisuja palveluina. Visma-konsernissa on 6 600 työntekijää, ja vuonna 2016 sen liikevaihto oli 7 855 miljoonaa Norjan kruunua (n. 850 milj. euroa).


Visma InCommunity Oy on Suomen johtava koulu- ja oppilaitoshallinto-ohjelmien toimittaja. Yrityksen asiakkaina on varhaiskasvatuksen, peruskoulujen ja lukioiden lisäksi ammattikorkeakouluja, ammatti- ja aikuisopistoja, kansanopistoja ja musiikkioppilaitoksia. Yritys työllistää Suomessa noin 55 henkilöä, ja sen pääkonttori sijaitsee Vaasan keskustassa. Visma InCommunity Oy on osa pohjoismaista Visma-konsernia.