(Poistunut julkaisusta)

R&D Test Engineer – Trainee
Gemalto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2018

Etsimme tuotekehitystiimiin harjoittelijaa nimikkeellä

R&D Test Engineer – Trainee

Työtehtävät liittyvät biopassien ohjelmistotestaukseen ja testauksen tukitehtäviin.

Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää ohjelmoinnin perusteiden (esim. Java tai C/C++) hallitsemista ja huolellisuutta. Kryptografian perusteiden ja VB.NET ohjelmointikielen tuntemus on eduksi, muttei välttämätöntä sillä opit nämä asiat täällä meilläkin. Osaat puhua ja kirjoittaa sujuvasti englanniksi, ja suhtaudut positiivisesti ja avoimesti uusiin työtehtäviin ja haasteisiin. Jos lisäksi olet jo suhteellisen pitkälle edennyt tietotekniikan opiskelija, tai jo valmistunut, saatat olla juuri hakemamme henkilö. Toivomme, että pystyt työskentelemään meillä vähintään kolme päivää viikossa. Työsuhde on määräaikainen vuoden 2019 lopppuun. Työsuhteen jatkomahdollisuus on olemassa, mutta asia varmistuu vuoden 2019 loppupuolella.

Tiimin terveiset hakijalle: Tervetuloa joukkoomme rento, huumorintajuinen, huolellinen ja oppimishaluinen ”hyvä tyyppi”.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Kari Miettinen (040-829 8651, arkisin klo 10-11). Lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen 16.12.2018 mennessä osoitteeseen: anu.dajani@gemalto.com.