(Poistunut julkaisusta)

R&D Manager (Tubes and bottles), Sulapac Oy
Badenoch & Clark

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2018
Sulapac Oy on suomalainen kasvuyritys, joka on kehittänyt maailman ekologisimman pakkausmateriaalin. Kehitetty Sulapac-innovaatio on yhdistelmä puuta ja biohajoavia sidosaineita, materiaali on palkittu ja noteerattu maailman pakkausmarkkinoilla potentiaalisena muovin korvaajana. Haluatko sinä olla mukana maailmaa paremmaksi muuttavassa menestystarinassa? Tavoitteenamme on rakentaa Sulapacista ensisijainen kestävän kehityksen pakkauspartneri maailmanlaajuisesti.

Sulapac menestystarinan kasvuun haetaan parhaita tekijöitä, nyt kehittämis- ja kehittymiskykyinen

RESEARCH & DEVELOPMENT MANAGER TUUBI- JA PULLOTUOTTEILLE

Vastaat Sulapacin tuubi- ja pullotuotteiden puhallusmuovauksen tuotekehityksestä, koetuotannosta, sekä sarjatuotannon mahdollistamisesta uudenlaisesta biopohjaisesta ja biohajoavasta materiaalista. Erityisfokuksena on valmistusprosessien ja materiaalin reseptiikan kehittäminen, sisältäen myös raporttien tuottamisen. Toimit enemmän käytännön tekemisen kuin teoreettisen tietämyksen pohjalta. Kehität R&D-tiimissä vastuualueesi toimintoja asiakaslähtöisesti yhdessä muiden Sulapac-ammattilaisten kanssa. Matkustaminen sekä Suomessa että ulkomailla on osa työtäsi.

Olet ratkaisuhakuinen, analyyttinen ja sinnikäs tekijä, joka suunnitelmallisella ja käytännönläheisellä tekemisellä varmistaa laadukkaiden lopputulosten saavuttamisen. Sopeudut start-up-ympäristöön ja otat luontevasti vastuuta. Toimit itsenäisesti ollen samalla tiimipelaaja, joka viestii aktiivisesti kollegoiden kanssa. Kommunikoit sujuvasti englanniksi, suomen kieli ja muu kielitaito ovat eduksi.

Onnistumistasi tukee tekninen koulutus (DI/maisteri/tohtori) ja osaaminen polymeerien puhallusmuovauksesta ja/tai ekstruusiosta, sekä vähintään muutaman vuoden kokemus soveltuvasta tutkimus- ja tuotantotyöstä. Tutkimusmenetelmien ymmärtäminen ja raporttien tuottaminen ovat sinulla hallussa. Biohajoavien materiaalien tai luonnonkuitukomposiittien tuntemus ovat myös eduksi.

Tarjolla on ainutlaatuinen tilaisuus kehittää uutta ja kehittyä ammatillisesti kasvavassa yrityksessä, jolla on mahdollisuus tehdä merkittävä globaali tarina tulevaisuutta muokaten. Sulapacin toimisto on Helsingin Kampissa erinomaisten yhteyksien keskellä, oma tukikohtasi voi kuitenkin sijaita muuallakin.

Mikäli haluat paikan tulevaisuuden tekijänä, ole rohkeasti yhteydessä, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Hakemukset ansioluetteloineen rekrytointikumppanimme Badenoch & Clarkin osoitteessa www.badenochandclark.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Seniorikonsultti Mika Palmio numerossa 0400 53 55 53.

Badenoch & Clark on kansainvälinen rekrytointi- ja suorahakuyritys, joka on keskittynyt korkean profiilin rekrytointeihin 13 maassa. Adecco Groupiin kuuluvan yrityksen ydinajatuksena on turvata sekä hakijoiden, että rekrytoivien yritysten menestys myös tulevaisuudessa. Tähän päästään tarjoamalla työnhakijoille heidän motivaatiota, osaamistaan ja kykyjään erinomaisesti vastaavia tehtäviä.