Ravitsemustyöntekijöitä Tuotantokeittiöihin
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2021

Haemme Oulun seudun asiakkaillemme Ravitsemustyöntekijöitä suurtalous- ja tuotantokeittiöihin. 

Ravitsemustyöntekijänä tehtäväkenttäsi on monipuolinen. Voit osallistua aterioiden pakkaamiseen, lähettämötyöskentelyyn, astiahuoltoon ja keittämiseen. Työ sisältää myös muita avustavia keittiön työtehtäviä. Lisäksi osallistut keittiön tilojen puhtaanapitoon. Työstä mielenkiintoisen tekee kiertävät tehtäväkortit, joiden mukaan työpisteesi vaihtelee joka vuorossa. Työntekijältä toivotaan hyvää fyysistä kuntoa sekä ripeää työotetta ja tarkkuutta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja joustavan tavan tehdä töitä oman kalenterisi mukaan ja eri pituisia määräaikaisia työsuhteita sekä mahdollisuuden kehittyä ruokapalvelualan tehtävissä. Työtä on tarjolla kaikkina viikonpäivinä, aamu - ja iltavuorossa. 

Tehtävässä edellytetään aikaisempaa kokemusta keittiön avustavista tehtävistä tai elintarvikealan työtehtävistä. Lisäksi työssä vaaditaan hygieniapassi, salmonellatodistus ja sujuvaa suomen kieltä. Työtä tehdään osana isompaa tiimiä, joten saat myös mukavat työtoverit ympärillesi ja perehdytyksen eri tehtäviin. Ennen kaikkea repustasi tulee löytyä aurinkoinen ja työhön tarttuva ote.

Palkkaus kunnallisen työehtosopimuksen mukaisesti. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti ja tarjolla eri pituisia sijaisuuksia yksittäisistä keikoista pitkiin määräaikaisuuksiin oman käytettävyytesi mukaan.

**

Me Eezyllä haluamme juuri sinut! 

Jätä hakemuksesi sekä ansioluettelosi meille alla olevan HAE PAIKKAA - napin kautta. Hakuaika päättyy 3.10.2021 mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 

**

Lisätiedot ja yhteystiedot:
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti meillepäin yhteydessä.


Jessi Valikainen
HR-konsultti

Eezy Henkilöstöpalvelut
050 339 7859
jessi.valikainen@eezy.fi
www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot