Ravitsemustyöntekijä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Etsitkö töitä ateriapalvelualalta? Kiinnostaako työskentely suurtalouskeittiöillä? Olisitko sinä etsimämme apu keittiötehtäviin? Tervetuloa töihin Personalhusetille!

Haemme nyt RAVITSEMUSTYÖNTEKIJÖITÄ keikkaluontoisiin työsuhteisiin Oulun alueelle.

Asiakkaamme toimivat ravintola- ja kiinteistöpalvelualalla. Heillä on tarjolla ruokapalvelutyöntekijöiden tehtäviä, jotka sisältävät esimerkiksi ruokien lämmitystä, kypsennystä ja esillelaittoa sekä muita keittiön työtehtäviä, kuten astiahuoltoa. Työkohteet ovat useimmiten laitoskohteita, kuten kouluja, päiväkoteja tai muita suurtalouskeittiöitä. Tuntimäärät vaihtelevat tilanteen ja toiveidesi mukaan, joustamme hyvin myös työntekijöiden suuntaan. Työvuoroja on tarjolla pääsääntöisesti arkisin aamupainotteisesti, mutta myös viikonloppuja ja iltavuoroja on tarjolla. Personalhusetin työntekijänä voit tehdä töitä elämäntilanteesi mukaan!

Mitä odotamme työntekijöiltämme? Erityisen tärkeää meille on, että suhtaudut työhösi innokkaasti ja haluat tehdä parhaasi. Odotamme sinulta aiempaa kokemusta suurtalouskeittiöistä ja alan koulutus katsotaan eduksesi. Aikaisempi työkokemuksesi, koulutuksesi sekä osaaminen vaikuttavat siihen, millaisiin tehtäviin työllistyt. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Tehtävän luonteen vuoksi valituilta henkilöiltä edellytämme hygieniapassia, salmonellatodistusta sekä rikostaustaotetta (koulu- ja päiväkotikohteet).

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua asiakkaidemme toimintaan ja kauttamme sinulla on halutessasi myös mahdollisuus siirtyä alan vakituisiin tehtäviin ja edetä urallasi.

Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta rekrytointijärjestelmäämme viimeistään 31.1.2020. Voit liittää mukaan myös CV:si. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja työt alkavat mahdollisuuksien mukaan vielä tammikuussa 2020.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot