(Poistunut julkaisusta)

Ravitsemustyöntekijä, Leijona-Catering, Hoikanhovi
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2019
Leijonaa pidetään voiman ja rohkeuden vertauskuvana. Myös Leijona Cateringilla on näitä ominaisuuksia. Leijona kattaa pöydän tunturin laelle, karulle luodolle tai vaikkapa kristallikruunujen alle, sinne missä ruokaa tarvitaan. Leijonan keittiöissä tehdään laadukasta kotimaista ruokaa, jolla on tarina. Tarina alkaa sadan vuoden takaa hetkestä, jolloin armeijan ruokahuolto käynnistettiin. Leijona palvelee asiakkaitaan kaikkialla Suomessa ja sen keittiössä valmistuu päivittäin kymmeniä tuhansia aterioita. Leijona on merkittävä työllistäjä!

Hyppysellisen erilaisuutta Leijona Cateringin toimintaan tuo pitkä historia ja aidosti mielenkiintoinen toimintaympäristö. Leijonassa työhyvinvointi on kunnia-asia, ja huomaat pian, että siihen panostetaan. Leijona tarjoaa henkilöstölleen hyvät työskentelyolosuhteet sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoaan ja hyödyntää kaikkea osaamistaan.

Etsimme ravintolatyöntekijöitä Varuskuntaravintola Hoikanhoviin, Kajaaniin.

Ravitsemustyöntekijän tehtäviin kuuluu:
Linjaston täytön ja puhtaanapidon lisäksi avustavaa keittiötyöskentelyä sekä astiahuoltoa.
Työtehtäviin perehdytetään, joten et välttämättä tarvitse aikaisempaa kokemusta tai koulutusta ravintola-alalta.
Työvuorot sijoittuvat pääosin arkipäiville ja vuoroja tehdään sekä aamu- että iltavuoroissa.

Edellytämme sinulta:
Iloista ja joustavaa asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja monipuolista osaamista, jota työssäsi Leijonalla voit kehittää edelleen.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen työympäristön ja ura- ja kehittymismahdollisuudet.

Hakuohjeet ja lisätiedot:
Jos täytät edellytykset ja omaat mielestäsi hyvät eväät työhön, täytäthän hakemuksen jo tänään nettisivuillamme www.staffpoint.fi.Työllistyessäsi me Staffpoint olemme työnantajasi. Huomioithan, että Leijona Catering on savuton työpaikka.

Pirkko Tieva-Korhonen, puh. 045-6707423, s.posti: pirkko.tieva-korhonen@staffpoint.fi