(Poistunut julkaisusta)

Ravitsemustyöntekijä, Helsinki
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2018
Haemme monitaitoista RAVITSEMISTYÖNTEKIJÄÄ Helsinkiin.

ISS:n ruokailupalvelut tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Ruokailupalvelumme päätuotteita ovat lounasruokailupalvelut, kokous- ja edustuspalvelut sekä kahvilapalvelut. ISS:n ruokailupalvelut on osa ISS:n kattavaa kiinteistö- ja toimitilapalvelukokonaisuutta, jonka kautta voimme tarjota asiakkaillemme tehokkaan kokonaispalveluratkaisun.

Ravitsemistyöntekijänä osallistut keittiön avustaviin työtehtäviin. Työsi sisältää muun muassa avustavien keittiötöiden hoitamista sekä keittiön siivoustehtäviä. Työhön voi kuulua myös aamupalan, lounaan ja välipalan valmistusta sekä tarjolle laittoa. Työ sijoittuu kaikille viikonpäiville klo 6-22 välille ja työtunteja on tarjolla 0-20 viikossa. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja osaikainen.

Toivomme sinulta iloista asiakaspalveluasennetta, innokkuutta oppia uusia asioita ja työtehtäviä, kykyä joustavaan työskentelyyn sekä itsenäistä otetta ja kiinnostusta ruokapalvelutyöhön. Edellytämme alan koulutusta ja kokemusta vastaavasta työstä. Olet myös valmis osallistumaan tarvittaessa siivouksen työtehtäviin. Ennen työsuhteen alkua työntekijän tulee esittää voimassa oleva hygieniapassi. Työssä vaaditaan myös salmonellatodistus. Edellytämme myös suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa sekä nuhteetonta taustaa.

Tarjoamme sinulle mukavan tiimin ja kansainvälisen yrityksen tuen. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Tuntuiko tehtävä omalta? Hae tehtävää oheisen linkin kautta tai osoitteesta www.iss.fi viimeistään 25.2.2018.