(Poistunut julkaisusta)

Ravitsemusterapeutti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2019

Ravitsemusterapeutti

Työavain 2-109-19
Vakinainen työsuhde alkaen 01.04.2019
Hakuaika päättyy 18.02.2019 kello 15:45
Tapiolan terveysasema , Ahertajantie 2 02100 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyspalvelut/Avosairaanhoito, terveysasematoiminta
Kuntoutus- ja terapiahenkilöstö

Tehtävän kuvaus: Etsimme perusterveydenhuollon ravitsemusterapiasta ja sen kehittämisestä innostunutta laillistettua ravitsemusterapeuttia vakituiseen toimeen. Tarjoamme mielenkiintoisen työnkuvan, johon välittömän asiakastyön lisäksi kuuluu runsaasti asiantuntija- ja koulutustehtäviä niin muille terveydenhuollon ammattilaisille kuin espoolaisille asukkaille. Espoon terveysasematoiminnassa työskentelee tällä hetkellä kaksi ravitsemusterapeuttia vastaten Espoon noin 280000 asukkaan ravitsemusterapiapalveluista. Sinä tulet toimimaan tiimin kolmantena, uutena jäsenenä ja pääset myös vaikuttamaan työn sisältöön ja painotuksiin. Olet tervetullut edistämään asukkaidemme terveyttä ja kehittämään kanssamme toimintaamme espoolaisten ravitsemuksen parantamiseksi. Tehtävässä menestymiselle on eduksi, jos sinulla on kokemusta kouluttamisesta ja erilaisista tavoista toteuttaa ravitsemusterapiapalveluita. Toivomme sinun olevan avoin viestijä ja valmis työn jatkuvaan kehittämiseen. Työpisteesi on Tapiolan terveysasemalla, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Espoossa käytössäsi on ison työnantajan edut. Palkkaus ja työaika ovat KVTESin mukaiset. Työn aloitus 1.4.2019 tai sopimuksen mukaan. Espoo haluaa tarjota parhaat työpaikat ja kehittymismahdollisuudet. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.


Kelpoisuusvaatimus: Terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain 559/94 mukaan laillistettu ravitsemusterapeutti.


Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa
Arvostamme kokemusta laaja-alaisesta ravitsemusterapeutin työstä, etenkin perusterveydenhuollossa, tiimityöskentelytaitoja sekä ruotsin ja englannin kielen taitoa.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/vko


Terveyspalveluihin kuuluvat vastaanottotoiminta, suun terveydenhuolto, päihde- ja mielenterveyspalvelut, opiskelijaterveydenhuolto ja ympäristöterveys. Teemme työtä, jolla on tärkeä kansanterveydellinen merkitys. Uudistamme toimintaamme vastaamaan tuleviin haasteisiin. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, saatavuutta ja kuntalaisten terveyden edistämistä sekä henkilöstön tyytyväisyyttä ja hyvinvointia. Espoon kaupunki on savuton työpaikka. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Lisätietoja tehtävästä
ylilääkäri Soila Karreinen
043 825 3398
soila.karreinen@espoo.fi