(Poistunut julkaisusta)

Ravitsemusterapeutti Lahteen
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

MediPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi terveyskeskukset, sairaalat, hoivakodit, palvelutalot ja lääkäriasemat. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain MediPowerin kautta saa työpaikan useampi sata henkilöä, liity energiseen joukkoomme!

Etsimme ravitsemusterapeutteja Lahteen vetämään luento- ja keskusteluryhmiä 8-10 henkilön ryhmille. Kohderyhmänä toimivat työikäiset tules- ja masennusoireiset, sekä omaishoitajat, joissa useimmat ovat eläkeikäisiä. Tarvittaessa on myös yksilötapaamisia, joissa valittavat henkilöt tulevat ohjaamaan kuntoutujia yksilöllisesti ja paneutumaan tarkemmin kuntoutujan tilanteeseen.

Edellytämme hakijoilta aikaisempaa kokemusta kyseisestä tehtävästä ja laillistettu ravitsemusterapeutin pätevyys on ehdoton plussa. Olet motivoitunut ja halukas auttamaan kuntoutujia ja teet työtä suurella sydämellä. Tulet saamaan työhön kattavan perehdytyksen ja tiimin tuen. 

Tarve alkaa jo syyskuussa ja viikkotuntimäärä on n. 10-15h. Työtä tehdään arkipäivinä ja myös mahdollisesti iltapainotteisesti, mikäli se on hakijalle sopivampi ajankohta.

Mikäli voisit olla etsimämme henkilö, älä aikaile vaan jätä hakemus jo tänään! Kerro hakemuksessasi tarkasti kokemuksestasi ja miten, milloin ja missä pystyisit työskentelmään. Lisää tietoja tarvittaessa: Mari Uusluoto p. 050 436 5452.