(Poistunut julkaisusta)

Ravitsemusasiantuntija
Vitabalans Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018

Etsimme kasvavaan markkinoinnin tiimiimme Hämeenlinnaan

RAVITSEMUSASIANTUNTIJAA

Vitabalans on vahvasti kasvava ja kansainvälistyvä lääkeyritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi reseptilääkkeitä, itsehoitolääkkeitä, ravintolisiä ja eläinvalmisteita. Tehtaamme ja pääkonttorimme sijaitsevat Hämeenlinnassa.

Haemme ravitsemuksen tai farmasian alan ammattilaista kehittämään ja toteuttamaan viestintää, jonka kohderyhmänä ovat terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneet kuluttajat sekä alan ammattilaiset. Olet yksi markkinointitiimimme avainhenkilöistä ja vastaat kansainvälisen yrityksemme viestinnän sisällöistä digimarkkinoinnin suunnittelijan työparina. Tehtävänäsi on tuottaa erityisesti tekstisisältöjä omiin kanaviimme sekä asiakasviestintään. Osallistut myös kampanjasuunnitteluun sekä tuotekehitysprojekteihin yhdessä muun markkinointitiimin ja tuotepäälliköiden kanssa.

Odotamme sinulta:

  • lääketeollisuuden ja/tai ravitsemuksen sekä näihin aihealueisiin liittyvän liiketoiminnan ja markkinointilainsäädännön vahvaa tuntemusta.
  • kokemusta menestyksekkäästä kuluttajamarkkinoinnista ja brändien rakentamisesta.
  • kykyä tuottaa mukaansatempaavia tekstisisältöjä ravitsemukseen liittyvistä aihealueista kuluttajakohderyhmälle sekä alan ammattilaisille.
  • intohimoa sisällöntuotantoon ja digitaalisten kanavien toimintalogiikkaan, verkkojulkaisujärjestelmien ja taittotyökalujen hallinta katsotaan eduksi.
  • hyvää kielitaitoa: vähintään suomi ja englanti.
  • luovuutta, analyyttisyyttä, asiakaslähtöistä asennetta ja ihmissuhdetaitoja.

Tarjoamme vakavaraisen perheyrityksen työsuhde-edut sekä sitoutuneiden ja mukavien kollegoiden vahvan tuen. Lopullinen työnkuvasi muokkautuu omien vahvuuksiesi ja viestinnällisten tarpeidemme mukaiseksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja CV:si, sekä mahdolliset työnäytteet: recruitment@vitabalans.com. Lisätietoja tehtävästä antaa Digital Marketing Manager Mervi Salmela p. 050 4360 481 (arkisin klo 16-17). Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.