(Poistunut julkaisusta)

Ravitsemistyöntekijöitä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2018

Etsitkö töitä ateriapalvelualalta? Olisitko sinä etsimämme apu keittiötehtäviin? Tervetuloa töihin Personalhusetille!

Haemme nyt RAVITSEMISTYÖNTEKIJÖITÄ avustaviin keittiötehtäviin asiakkaamme toimipisteelle Rovaniemelle.

Asiakkaallamme on tarjolla astiahuollon tehtäviä isolla keittiöllä. Työaika on päiväsaikaan tapahtuvaa ja tunteja on tarjolla 38,75 h/vko. Töitä on tarjolla alustavan suunnitelman mukaan toukokuun 2018 loppuun ja työntekijällä on mahdollisuus jatkaa työsuhdettaan. Mikäli osaamistasosi riittää, pääset myös tekemään sijaisuuksia ruokapalvelutyöntekijänä.

Mitä odotamme työntekijöiltämme? Erityisen tärkeää meille on, että suhtaudut työhösi innokkaasti ja haluat oppia uusia asioita ja työtehtäviä, kykyä joustavaan työskentelyyn sekä itsenäistä otetta ja kiinnostusta keittiötyöhön. Aikaisempi työkokemus alalta sekä alan koulutus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Tehtävän luonteen vuoksi valituilta henkilöiltä edellytämme hygieniapassia, salmonellatodistusta sekä rikostaustaotetta.

Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Voit liittää mukaan myös CV:si. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä paikkoja on kaksi ja käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla! Töiden aloitus mahdollisimman pian.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi