(Poistunut julkaisusta)

Ravitsemistyöntekijä/astiahuoltaja Helsinkiin (44)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2019

Haemme Sodexon palvelukseen Helsingissä sijaitseviin opiskelijaravintoloihin 

RAVITSEMISTYÖNTEKIJÖITÄ/ASTIAHUOLTAJIA

Ravintoloisamme tarjoillaan päivittäin noin 200-600 lounasannosta toimipaikasta riippuen ja lisäksi valmistamme kahvila- ja välipalatuotteita sekä vastaamme kokouskahvituksista. Toimipaikoissamme tulet työskentelemään iloisessa ja ammattitaitoisessa Sodexo-tiimissä.

Tehtäviisi kuuluuvat ravintolan monipuoliset työt kuten salaattien ja energialisukkeiden valmistaminen, linjastolounaan ylläpito ja astiahuolto. Tehtävä sisältää myös keittiön ja salin puhtaanapitoa sekä omavalvontaan liittyviä tehtäviä. Kaikki työntekijämme osallistuvat myös asiakaspalveluun.

Odotamme

Sinulla on:
- ravintola-alan peruskoulutus ja/tai aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
- halua ja tahtoa tehdä asiakaslähtöistä työtä oma-aloitteisesti ja laadukkaasti
- hygieniapassi

Olet ripeä ja aurinkoinen tiimityöntekijä, joka paineensietokykyisenä pärjää loistavasti myös nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Positiivisuus ja työn ilo näkyvät toiminnassasi joka päivä. Pärjäät työssäsi sekä suomen että tarvittaessa myös englannin kielellä.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle laajan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on vakituinen ja osa-aikainen, 5-6 h/päivässä. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti arkisin klo 7.00-16.00 välille. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Työpaikka on savuton!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin aluevastaava Mari Lehtiranta p. 050 562 8511, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.