(Poistunut julkaisusta)

Ravitsemistyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2020

Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla?

Etsimme nyt kahta ammattitaitoista ja itsenäiseen työhön kykenevää RAVITSEMUSTYÖNTEKIJÄÄ asiakaskohteeseemme Haukiputaalle.

ISS Palvelut tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Kaikessa toiminnassamme korostamme "Service with a Human Touch"- palveluasennetta.

Tehtävässä vastaat koulun keittiössä mm. salaattien valmistuksesta lähtevien ruokien pakkaamisesta, ruuan esille laitosta sekä astiahuollosta. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 7.00-14.30 välille. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.

Toivomme, että sinulla on jo hieman kokemustausta vastaavista tehtävistä sekä alalle soveltuva koulutus. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa, sekä erinomaista suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote, sekä viihdyt asiakaspalvelutyössä.

Tarjoamme sinulle vauhdikkaan työympäristön ja mukavan tiimin. Meillä on mahdollisuus kehittyä ja kouluttautua uralla eteenpäin. Lue lisää, millaista keittiö työskentely on meillä tästä

Tutustumassa meihin lisää osoitteessa www.iss.fi ja lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta heti tai viimeistään 6.8.2020. Tehtävä alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi- ISS on savuton työpaikka -