(Poistunut julkaisusta)

Ravitsemistyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019
Onko sinulla intohimona ruuanlaitto sekä asiakaspalvelu? Oletko kylmäpäinen ravintola-alan ammattilainen tai opiskelija vailla lisätöitä? 


Etsimme nyt tarvittaessa töihin kutsuttavaa RAVITSEMISTYÖNTEKIJÄÄ henkilöstöravintolaamme Turkuun.  


ISS ruokailupalvelut tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Valmistamme ruoat ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista.

Tehtävässä toimit keikkaluontoisesti henkilöstöravintolan monipuolisissa tehtävissä sijaistaen esimerkiksi sairaslomia sekä avustaen kiireaikoina tiimiämme. Työssä hyppäät keittiöympäristöön huolehtimalla lounaslinjaston täytöstä sekä siisteydestä lounaan ajan, valmistaen salaattipöydän, avustamalla tiskinurkkauksessa sekä tuuraamalla tarvittaessa kylmäkköä ja leipuria valmistaen myös leivottavia tuotteita vitriiniin ja luonaalle. Työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin klo 6.30-15 välille. Työsuhde on toistaiseksi voimassa ja tarvittaessa töihin kutsuttava, joten työ sopii erinomaisesti esimerkiksi iltatyön oheen tai muunlaiseksi lisäansioksi.   

Toivomme, että sinulla on jo hieman kokemusta keittiöissä työskentelystä, erityisesti alan koulutuksen tai meneillään olevat opinnot alalla katsomme eduksesi. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa fyysisessä työssä jaksamiseen sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteisiin. Tehtävässä menestystä edesauttaa myös aikaisempi käsitys asiakaspalvelusta. Viihdyt roolissa, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne. Tehtävän keikkaluontoisuuden vuoksi myös joustavuus työaikojen suhteen on eduksesi.    

Halutatko sinä olla mukana kasvamassa asiakaspalvelutyön ammattilaiseksi työyhteisössä, jossa kannustetaan innovointiin ja jatkuvaan kehittymiseen? Meillä se on mahdollista. Lue lisää ISS:n Ravintolapalveluista tästä linkistä.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 15.10.2019. Työt alkavat sopimuksen mukaan.    

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 
- ISS on savuton työpaikka -