(Poistunut julkaisusta)

Ravitsemistyöntekijä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2019

Etsitkö töitä ateriapalvelualalta? Kiinnostaako työskentely suurtalouskeittiöillä? Olisitko sinä etsimämme apu keittiötehtäviin? Tervetuloa töihin Personalhusetille!

Haemme nyt RAVISEMISTYÖNTEKIJÖITÄ keikkaluontoisiin työsuhteisiin Oulun alueelle.

Asiakkaamme toimivat ravintola-alalla. Heillä on tarjolla ruokapalvelutyöntekijöiden tehtäviä, jotka sisältävät esimerkiksi ruokien lämmitystä, kypsennystä ja esillelaittoa sekä muita keittiön työtehtäviä, kuten astiahuoltoa. Työkohteet ovat useimmiten laitoskohteita, kuten kouluja, päiväkoteja tai muita suurtalouskeittiöitä. Tuntimäärät vaihtelevat tilanteen ja toiveidesi mukaan, joustamme hyvin myös työntekijöiden suuntaan. Työvuoroja on tarjolla pääsääntöisesti arkisin aamupainotteisesti, mutta myös viikonloppuja ja iltavuoroja on tarjolla. Personalhusetin työntekijänä voit tehdä töitä elämäntilanteesi mukaan!

Mitä odotamme työntekijöiltämme? Erityisen tärkeää meille on, että suhtaudut työhösi innokkaasti ja haluat tehdä parhaasi. Odotamme sinulta aiempaa kokemusta suurtalouskeittiöistä ja alan koulutus katsotaan eduksesi. Aikaisempi työkokemuksesi, koulutuksesi sekä osaaminen vaikuttavat siihen, millaisiin tehtäviin työllistyt. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Tehtävän luonteen vuoksi valituilta henkilöiltä edellytämme hygieniapassia, salmonellatodistusta sekä rikostaustaotetta (koulu- ja päiväkotikohteet).

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua asiakkaidemme toimintaan ja kauttamme sinulla on halutessasi myös mahdollisuus siirtyä alan vakituisiin tehtäviin ja edetä urallasi.

Täytä hakemuksesi viimeistään 30.4.2019. Voit liittää mukaan myös CV:si. Olemme yhteydessä hakijoihin sitä mukaan, kun saamme hakemuksia.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi