(Poistunut julkaisusta)

Ravitsemistyöntekijä/ vihannestenkäsittelijä Espooseen (164)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019

Avasimme heinä-elokuussa ravintolan kansainvälisen suuryrityksen toimitiloihin Espoon Keilalahteen.  Tule mukaan uuteen Sodexo -tiimiimme tuottamaan ensiluokkaisia palveluita asiakkaillemme!

Haemme nyt ravintolaamme ammattitaitoista

RAVITSEMISTYÖNTEKIJÄÄ/ VIHANNESTENKÄSITTELIJÄÄ

Ravintolan lounasvalikoimasta löytyy useita lounasvaihtoehtoja perinteisestä kotiruuasta aina moderniin kansainväliseen ruokatarjoomaan. Palvelupisteissä on tarjolla päivittäin vaihtuvia annoksia kuten pastaa, pihvejä, hampurilaisia, pizzaa tai raikkaita salaatteja. Tarjolla on aina myös kasvis- tai vegaanivaihtoehto. Lisäksi tarjoamme ravintolassa asiakkaillemme erilaisia teemoja ja sesonkituotteita. Ravintolassa käy päivittäin noin 800 lounasasiakasta.

Ravintolan yhteydessä olevassa kahvilassa on tarjolla teen ja erikoiskahvien lisäksi monipuolinen valikoima mm. leivonnaisia, täytettyjä leipiä sekä smoothieita.  Vastaamme myös korkeatasoista tarjoiluista kokouksissa ja edustustilaisuuksissa.

Ravintolapalveluiden lisäksi Sodexo vastaa toimipaikassa aula-, tilahuolto- ja kiinteistöpalveluista kokonaisvaltaisesti.

Tehtäviisi kuuluisi pääasiallisesti tehdä ohjeiden mukaan monipuoliset salaatit ja vihannes komponentit lounalle.

Odotamme

Toivomme, että tottunut työskentelemään vihannespisteessä jo aikaisemmin ja osaat käsitellä vihanneksia nopeasti ja oikeaoppisesti. Sinulla tulee olla hygieniapassi.

Olet ripeä ja valmis tarttumaan monenlaisiin tehtäviin oma-aloitteisesti. Menestyminen työssä edellyttää ammatillisten valmiuksien lisäksi aurinkoista asennetta, yhteistyökykyä sekä halua kehittää ja kehittyä työssäsi. Tehtävä edellyttää sujuvaa englannin kielen osaamista.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle:
- erinomaisen tilaisuuden työskennellä ravintola-alan näköalapaikalla
- kattavat koulutusmahdollisuudet
- kehittävän ja kannustavan työilmapiirin sekä mukavat työkaverit
- työn ja vapaa-ajan tasapainon
- luotettavan ja joustavan työnantajan edut

Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työajat sijoittuvat pääasiallisesti arkisin klo 7.00 - 16.00 välille. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, olethan nopea ja jätät meille sähköisen hakemuksesi mahdollisimman pian.