(Poistunut julkaisusta)

Ravitsemistyöntekijä Vantaalle Aviapolis-alueelle
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020

Haluatko työpaikan, jossa palvelualttius, tiimihenki ja jatkuva kehittyminen ovat tärkeimmät arvot? Sodexolla jokaista kunnioitetaan ja kaikki otetaan huomioon. Jokainen sodexolainen on vastuussa toisten elämänlaadusta. Työpaikalla vallitsee avoin kulttuuri, ja ihmisiä rohkaistaan tulemaan töihin sellaisina kuin he ovat. Se on meidän filosofiamme pähkinänkuoressa. 

Etsimme Vantaan Aviapoliksessa sijaitsevan House of Travel and Transportation eli HOTT-talon ravintolaan

RAVITSEMISTYÖNTEKIJÄÄ

Kansainvälinen ravintolamme tarjoaa runsaan ja monipuolisen valikoiman herkullisia ruoka-annoksia aamiaisesta lounaaseen. Huomioimme ravintolassamme erityisesti ruuan laadun ja terveellisyyden. Ravintolan yhteydessä asiakkaita palvelee Robert´s Coffee, jonka valikoimaan kuuluu mm. alkuperäiskahveja, kahvisekoituksia ja espressokahveja. Vastaamme myös toimipaikan kokous- ja edustustarjoiluista, joissa huomioimme erityisesti vuodenaikojen vaihtelut ja sesongit. 

Ravintolatoiminnan lisäksi Sodexo vastaa toimipaikan aula- ja siivouspalveluista kokonaisvaltaisesti.

Tehtäviisi kuuluu avustavia töitä keittiössä (esim. salaatinvalmistusta ja astiahuoltoa), ravintolan asiakaspalvelussa ja tilahuollossa.

Toivomme sinulta
- tehtävään soveltuvaa koulutusta, esim. catering-alan perustutkinto
- aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
- ripeää ja itsenäistä työskentelyotetta
- hygieniapassia

Arvostamme alaan liittyvää koulutusta/kokemusta, mutta tärkeintä on, että olet joustava tiimityöntekijä, jolla on intoa ja halua kehittyä monipuoliseksi osaajaksi. Suomen kielen suullinen taito sekä kirjallisten ohjeiden ymmärtäminen suomeksi on tehtävässä välttämätöntä turvallisuussäännösten vuoksi.

Tarjoamme sinulle laajan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Saat mahdollisuuden päästä kehittämään ja vaikuttamaan asiakkaalle tarjottaviin palveluihin ja asiakaskokemukseen. Lisäksi Sodexo tarjoaa työntekijöilleen mm. kattavat koulutusmahdollisuudet sekä luotettavan ja joustavan työnantajan edut. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Tehtävä on vakituinen ja osa-aikainen, noin 30h/viikossa. Päivittäinen työaika sijoittuu arkisin klo 6.00-18.00 välille. Työaika osittain sovittavissa. Työ toivotaan vastaanotettavaksi mahdollisimman pian. 

Valitulle henkilölle tehdään suppea turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Niina Messula p. 050 347 8542, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.

Olemme osa #AviapolisJobs -työnantajayhteisöä: http://tyopaikat.aviapolis.fi

Sodexo Oy on kokonaisvaltaisia tilapalveluita tarjoava suomalainen yritys, joka kuuluu kansainväliseen, alallaan johtavaan Sodexo-konserniin. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita, jotka parantavat kaikkien palveluihimme osallistuvien arjen elämänlaatua. Samalla vaikutamme kohentavasti asiakkaidemme tehokkuuteen ja kehitysmahdollisuuksiin. Palveluksessamme on noin 2000 vakituista työntekijää ympäri Suomea.