(Poistunut julkaisusta)

Ravitsemistyöntekijä Vantaalle Aviapolis-alueelle (1282)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018

Etsimme Sodexon palvelukseen Vantaan Aviapoliksessa sijaitsevan House of Travel and Transportation eli HOTT-talon ravintolaan

RAVITSEMISTYÖNTEKIJÄÄ

Kansainvälinen ravintolamme tarjoaa runsaan ja monipuolisen valikoiman herkullisia ruoka-annoksia aamiaisesta lounaaseen. Huomioimme ravintolassamme erityisesti ruuan laadun ja terveellisyyden. Ravintolan yhteydessä asiakkaita palvelee Robert´s Coffee, jonka valikoimaan kuuluu mm. alkuperäiskahveja, kahvisekoituksia ja espressokahveja. Vastaamme myös toimipaikan kokous- ja edustustarjoiluista, joissa huomioimme erityisesti vuodenaikojen vaihtelut ja sesongit. 

Ravintolatoiminnan lisäksi Sodexo vastaa toimipaikan aula- ja siivouspalveluista kokonaisvaltaisesti. 
Tutustu toimipaikkaan: https://www.sodexo.fi/meet/house-travel-and-transport-hott

Tehtäviisi kuuluvat mm. Salad Garden -salattipöydän salaattien valmistus, kylmäkön avustaminen, astiahuoltoa ja keittiön puhtaanapitoa. Lisäksi osallistut myös muihin keittiön avustaviin töihin ja omavalvontaan liittyviin tehtäviin.

Odotamme

Sinulla on:
- tehtävään soveltuva ravintola-alan koulutus
- työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
- riittävä suomen kielen taito tehtävässä toimimiseen
- hygieniapassi

Olet ripea ja valmis tarttumaan monenlaisiin tehtäviin oma-aloitteisesti. Tiimihenkisenä ravintola-alan ammattilaisena arvostat sekä omaa että muiden osaamista ja haluat aktiivisesti pitää ammattitaitoasi yllä. 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle laajan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Päivittäinen työaika sijoittuu arkisin klo 6.00-15.30 välille. Työ toivotaan vastaanotettavaksi mahdollisimman pian.

Valitulle henkilölle tehdään suppea turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Niina Messula p. 050 347 8542, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.

Olemme osa #AviapolisJobs -työnantajayhteisöä: http://tyopaikat.aviapolis.fi