(Poistunut julkaisusta)

Ravitsemistyöntekijä Vantaalle (347)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

Haemme Sodexon palvelukseen Vantaan Myyrmäessä sijaitsevaan Metropolia Ammattikorkeakoulun opiskelija- ja henkilöstöravintolaan ammattitaitoista

RAVITSEMISTYÖNTEKIJÄÄ

Sodexon opiskelija- ja henkilöstöravintolassa Myyrmäessä valmistamme toimipaikan lounasruuat ja vastaamme kahvilatoiminnasta sekä kokous- ja edustustarjoiluista. Palveluita käyttää päivittäin noin 2000 asiakasta. Ravintolatoiminnan lisäksi Sodexo vastaa toimipaikan siivouksesta. 

Tehtäviisi ravitsemistyöntekijänä kuuluvat mm.
- salaattien valmistaminen
- linjaston ylläpito ja puhtaanapito lounasaikana

Lisäksi osallistut myös muihin ravintolan tehtäviin kuten asiakaspalveluun, omavalvontaan ja keittiön puhtaanapitoon liittyviin tehtäviin.

Odotamme

Sinulla on
- catering-alan peruskoulutus
- vähintään yhden vuoden työkokemus vastaavanlaisista tehtävistä
- hygieniapassi

Osaat palvella asiakkaita suomen kielen lisäksi myös englannin kielellä.

Luonteeltasi olet avoin, iloinen ja asiakaslähtöisesti ajatteleva. Olet valmis tarttumaan kaikkiin töihin reippaasti ja oma-aloitteisesti.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle laajan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Tukenasi ovat suuren yrityksen yhteiset toimintatavat ja tavoitteellisista ihmisistä koostuva organisaatio. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on vakituinen ja osa-aikainen, noin 90h/3 viikossa. Työaika sijoittuu arkisin klo 7.00-15.00 välille. Työn aloitus sopimuksen mukaan tammikuussa 2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolaesimies Marja Mustonen 050-300 8563, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.