(Poistunut julkaisusta)

Ravitsemistyöntekijä Valkea taloon Helsinkiin (1089)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

Etsimme Sodexon palvelukseen Helsingin Haagassa sijaitsevan Valkean talon ravintolaan ruuanvalmistustaitoista 

RAVITSEMISTYÖNTEKIJÄÄ

Valkea talo on Kuurojen liiton, Kuulonhuoltoliiton ja Kuurojen Palvelusäätiön omistama monitoimitalo. Valkea talossa käy lounaalla Humakin opiskelijoita ja opettajia, talon muuta henkilökuntaa ja ulkopuolisia asiakkaita noin 150 – 220. Lounaan lisäksi Valkea talossa on tilaustarjoilua.

Ravitsemistyöntekijänä tehtäviisi kuuluvat mm.
- toimiminen keittiömestarin apukokkina ruuanvalmistuksessa 
- lisäkesalaattien ja vitriinituotteiden valmistus
- leipominen
- linjaston ylläpito
- kassa- ja asiakaspalvelutehtävät
- astiahuolto

Lisäksi osallistut muihin ravintolan avustaviin työtehtäviin kuten salin ja keittiön puhtaanapitoon sekä omavalvontaan liittyviin tehtäviin.

Odotamme

Sinulla on ravintola-alan peruskoulutus, esim. kokki, ja mielellään aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Osaat palvella asiakkaita suomen kielen lisäksi myös asiakaspalveluenglannilla. 
Luonteeltasi olet avoin, iloinen ja asiakaslähtöisesti ajatteleva. Olet joustava ja iloinen tiimityöskentelijä, joka on valmis tarttumaan kaikkiin töihin reippaasti ja oma-aloitteisesti. Eduksesi katsomme viittomakielen osaamisen.

Menestyminen työssä edellyttää ammatillisten valmiuksien lisäksi positiivista asennetta, yhteistyökykyä sekä halua kehittää ja kehittyä työssäsi.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mukavan vauhdikkaan työtehtävän kansainvälisessä yrityksessämme sekä yrityksemme mahdollisuudet jatkuvaan kehittymiseen. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työ sopii hyvin esim. vastavalmistuneelle kokille. Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti arkisin klo 7.00 - 16.00 välille, mutta tarvittaessa olet valmis työskentelemään myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työ alkaa elokuussa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluevastaava Mari Lehtiranta gsm 050 562 8511, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.