(Poistunut julkaisusta)

Ravitsemistyöntekijä Turkuun (1160)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018

Haemme Turun Aurigaan asiakaspalveluhenkistä ja oma-aloitteista

RAVITSEMISTYÖNTEKIJÄÄ

Toimipaikassa Sodexo vastaa ravintolapalveluiden lisäksi siivous- ja aulapalveluista. Ravintolassa on tarjolla aamiaista, lounasta ja päiväkahvit. Lisäksi tilaustarjoilumyyntiä. Asiakkaat ovat mm. talossa toimivien yritysten henkilökuntaa, ulkopuolisia vierailijoita ja opiskelijoita. Toimipaikassa työskentelee kahdeksan sodexolaisen tiimi.

Tehtäviisi ravitsemistyöntekijänä kuuluvat mm.
- salaattien valmistaminen
- astiahuoltoLisäksi osallistut myös muihin ravintolan tehtäviin kuten asiakaspalveluun ja kassatyöskentelyyn ja kokoustarjoiluiden vientiin.

Odotamme

Sinulla on vähintään cateringalan peruskoulutus ja aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä.

Olet avoin, iloinen ja asiakaslähtöisesti ajatteleva. Olet valmis tarttumaan kaikkiin töihin reippaasti ja oma-aloitteisesti. Kykenet työskentelemään sekä itsenäisesti että osana tiimiä.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän isossa kansainvälisessä yrityksessämme. Saat koulutusmyönteisen yrityksemme tuen kehittyä työssäsi. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Työsuhde on osa-aikainen, noin 90h/3 viikossa ja vakituinen. Työ toivotaan vastaanotettavaksi elokuun aikana. Työaika on kello 7.00 - 16.00 välillä.

Valitulle henkilölle tehdään ennen työsuhteen alkua suppea turvallisuusselvitys.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin palvelupäällikkö Marjo Koskela gsm 050 409 7844, jätähän tarvittaessa soittopyynnön.